siyah saçlı kadın star tv sunucusu ,sarı saçlı ntv sunucusuadamı geç kadınlarıda çıkaramadım
ben yokum , beni yok saymışsınız
siyah saçlı kadın star tv sunucusu ,sarı saçlı ntv sunucusuadamı geç kadınlarıda çıkaramadım
Aynen bildin sanırım siyah saçlıyı sarı saçlıyı ben bile çıkramam o kadarını yapıveridk gitti kim olduğuna bile bakmadıksiyah saçlı kadın star tv sunucusu ,sarı saçlı ntv sunucusu
Bazen etiketlediklerime cevap vermiyorsun adın aklımda kalmıyor hepsine yaz ki adın aklımda kalsın ekliyimsiyah saçlı kadın star tv sunucusu ,sarı saçlı ntv sunucusu
darıldım ben sizeBazen etiketlediklerime cevap vermiyorsun adın aklımda kalmıyor hepsine yaz ki adın aklımda kalsın ekliyim
Şu adam Samanyolu ana haberi sunan adam olması lazım
Valla ne yok ne var saydınız haaBazen etiketlediklerime cevap vermiyorsun adın aklımda kalmıyor hepsine yaz ki adın aklımda kalsın ekliyim
Şu adam Samanyolu ana haberi sunan olması lazım
Ne oklavası canım senin yerin ayrı bizde o yüzden eklemedik eklemdiklerimiz canımızın dibiler
ben o cevabı @destere den bekliyordumBazen etiketlediklerime cevap vermiyorsun adın aklımda kalmıyor hepsine yaz ki adın aklımda kalsın ekliyim
Şu adam Samanyolu ana haberi sunan olması lazım
adam kim peki fatih portakal kabuğumu ?siyah saçlı kadın star tv sunucusu ,sarı saçlı ntv sunucusu
Unutmuşuz bi kere olur o bidaha kolay kolay unutmayızaaaa üzmeyin harunu 🙂🙂🙂
Neden?FF yönetim beleşe konuyor birde başka sayfaya sürükliyor insanı .. bu haber ise emek ürünü
emek dedimde @Fks14 aklıma geldi))
tahmin et neden acabaNeden?
Anladim.tahmin et neden acaba
hanı diyorsun ya diziler bitmesin emek verilmiş hepsine diyeemek lafı her geçtiğinde sen aklıma geliyorsun nedenini bilmiyorum
iyi iyiAnladim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?