Ana Haber Bülteni -Canlı-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6
Benim için farketmez. ben konu işleyişini ve emeğine teşekkür ettim. Haberleri zaten televizyondan izliyorum hergün aynı saatte :)
haberi hafta içi hafta sonu ayırma bence her akşam olmalı 😉😉😉
Tamam haftanın 7 günü de karşınızda olacağız :)

nPGE70.jpg

@beyazsoy

bence hafta sonu yap, günlük değilde haftanın öne çıkan haber konularını topluca yaz.. ..

tabi sen bilirsin sadece bir fikir verelim dedik :)
Kararı verdik artık haftanın 7 günüde karşınızda olacağız.Haftanın öne çıkan haberlerini her perşembe 22.00'da Gözlemci'yle Gündem Özel Programında bulabilirsiniz efendim saygılarımla :D

bir git şurdan yaaa milletin derdi ne senin derdin nee :F
kendin hazırlasana o şekilde 2-3 fotoğraf eklede 1 ay daha tatile çıkarsın yönetim seni :kiki::kiki:
herkes benim gibi düşünüyor ama açıklayamıyorlar:) ben milletin duygularına düşüncelerine tercümanlık ediyorum :)

genel istek böyle okulda bile resimli kitaplar önce biterdi resimsizleri açmak içimden gelmezdi :)

herkes benim gibi düşünüyor ama açıklayamıyorlar:) ben milletin duygularına düşüncelerine tercümanlık ediyorum :)

genel istek böyle okulda bile resimli kitaplar önce biterdi resimsizleri açmak içimden gelmezdi :)
kendin hazırla ozaman sende program yapıyorum bahanesiyle kimse sana birşeyde diyemez :kiki::kiki:

Emeğine sağlık güzel bir iş çıkartmışsın gene fevkalade olmuş kısa ve öz ayrıntılı olmuş puanım 10 :)

kendin hazırla ozaman sende program yapıyorum bahanesiyle kimse sana birşeyde diyemez :kiki::kiki:
bak şöyle birşey olabilir haberleri buşekilde vermek daha ilginç olacaktır :))

adriana-lima-resimleri.jpg

yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte güneşin zararlı etkilerinden bir tarafı kavrulan insanlarımız hastaneye akın etti ,
konu ile ilgili uzmanlar yaptıkları yorumlarda güneşin zararlı ışıklarından korunmak için amuda kalkarak güneşlenmek gerektiğini öneriyorlar ...:)

bak şöyle birşey olabilir haberleri buşekilde vermek daha ilginç olacaktır :))

adriana-lima-resimleri.jpg

yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte güneşin zararlı etkilerinden bir tarafı kavrulan insanlarımız hastaneye akın etti ,
konu ile ilgili uzmanlar yaptıkları yorumlarda güneşin zararlı ışıklarından korunmak için amuda kalkarak güneşlenmek gerektiğini öneriyorlar ...:)
hahahah alttakı yorumun olmasa yine kovulabilirdin bence :F
vazgeçtim sen program falan sunma sunanlarada karışma :kiki::kiki: