Ana Haber Bülteni -Canlı-

Puanınız Kaç ?

• 10

Oy: 6 100.0%
  • 9

Oy: 0 0.0%
  • 8

• 7

• 6

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    6

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
Evet değerli izleyiciler Lonca TV Ana Haber Bültenine hepiniz hoşgeldiniz bugün 26 Nisan Cumartesi ilk haberimizle başlıyoruz.

Gül'den Kılıç'ın sözlerine tavır

Gül, Farklı üslüp olursa mesajın alınması daha mümkün Anayasal konuda itiraz varsa başvurulacak yer bellidir" dedi.

"Yüz ifademle ilgili yorumlara hayret ediyorum" diyen Cumhurbaşkanı Gül, Köşk seçimiyle ilgili de "Konuşmanın zamanı dedik, konuşuyoruz, önümüzdeki günlerde netleşecek' dedi.

Erdoğan: Anayasa Mahkemesi'ni de dinliyorlar
Başbakan Erdoğan Konya Ereğli'de konuştu. Paralel Yapı'ya yüklenen Erdoğan Anayasa Mahkemesi'yle ilgili bir gerçeği ilk kez açıkladı.
İşte Başbakan Erdoğan'ın konuşması.
http://video.haber7.com/video-galeri/38988-erdogan-anayasa-mahkemesini-de-dinliyorlar

BBP'de büyük çatlak
Büyük Birlik Partisi'nin son zamanlarda siyasi çizgisinden sapması parti içinde büyük rahatsızlığa yol açtı. Sayısı bini bulan aralarında önemli isimlerin de olduğu grup yayınladıkları deklarasyonla yönetime uyarıda bulundu.
'Yeniden Birlik Platformu' isminde birleşen grup, seçim öncesi Büyük Birlik Partisi'nin kabul görülen görüşünün dışına çıkmış olmasına tepki gösterdi.
'Gayemiz partimize ray ve istikamet değiştirmemektir, rahatsızlıklarımızı ifade etmemiz gerektiğine inanıyoruz' diyen oluşum içinde partinin ağır topları da bulunuyor.
Pazartesi günü kamuoyuyla paylaşılacak olan deklarasyon metninde, mehum lider Muhsin Yazıcıoğlu'nun isminin hiç bir yere teslim edilmeyeceği vurgulanıyor..

Kılıçdaroğlu'dan 30 Mart seçimi itirafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sonuçlarından memnun olmadığını söyledi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Merkez binasında düzenlenen toplantıda partisinin il başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantı öncesinde konuşan Kılıçdaroğlu, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra ilk kez il başkanlarıyla bir araya geldiğini belirterek, toplantıdan güzel sonuçlar almayı umduklarını söyledi. Daha önce Parti Meclisi üyeleri ve milletvekilleriyle bir araya geldiğini hatırlatan Kılıçdaroğlu, Mayıs ayının ilk haftasında bütün illerin kadın kolları, MKYK üyeleri ve kadın belediye başkanlarıyla bir toplantı yapacaklarını dile getirdi.
"ALINAN SONUÇTAN MEMNUN DEĞİLİM"
Yerel seçim sürecinde oylarında artış olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, bekledikleri oranın gerçekleşmediğini kaydetti. Yerel seçim sonuçlarının memnun edici olmadığını söyleyen Kılıçdaroğlu, "Ben memnun değilsem, inanıyorum ki sizler de memnun değilsiniz. O zaman oturacağız beklediğimizle, karşılaştığımız tabloyu masaya yatıracağız. Neyi hedefliyorduk, ne kadarı gerçekleşti. Bunu samimi olarak masaya yatıracağız" ifadelerini kullandı.

Sultan Kösen Hollywood yıldızı oluyor

Guinness Rekorlar Kitabı'na göre dünyanın en uzun adamı olan 2 metre 51 santimetre boyundaki Mardinli Sultan Kösen, film yıldızı oluyor.
Amerikalıların dikkatini çekmeyi başaran Köse'ye Hollywood'dan teklif geldi. Amerikalı senarist Joshva Weigel ile eşi yapımcı Rebekah, Mardin'e gelerek Derik ilçesine bağlı Dede köyünde yaşayan Sultan Kösen'e film teklifinde bulundu. Ünlü ressam İsmet Yedikardeş ve Türk Amerikan Kültür Diyalog Platformu Koordinatörü Murat
Akbaş ile birlikte Dede köyüne gelen Weigel, Amerika'da çekilecek film için Kösen'e ön bilgi verdi.

Bülent Arınç:Haşim Kılıç'ı kınıyorum
Başbakan yardımcısı Bülent Arınç Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç'ın sözlerine yönelik açıklamalarda bulundu.
http://video.haber7.com/video-galeri/38981-bulent-arinc-hasim-kilici-kiniyorum

26 Nisan Cumartesi gazete manşetlerini öğrenmek istiyorsanız:http://www.gazeteoku.com/gazete-mansetleri.html

Evet böylece haber bültenimizin sonuna geliyoruz.Yeniden birlikte oluncaya dek hoşçakalın!

Sinemaya mı gitmeyi düşünüyorsunuz bizi izlemeden sakın gitmeyin,en son bilgiler,filmlerden özetler,yorumlar,fragmanlar hepsi ve daha fazlası için bu akşamı sakın kaçırmayın....

Cinemografı Her Cumartesi 21.30 da Lonca Tv de

Son düzenleme:
muhteşem olmuş akşam haberlerini izlemeye gerek yok artık burdan takip ederiz

ben ana haberleri takip etmiyorum .sıkıyor beni ama sana destek olmak için 10 verdim

bende 10 verdim ama eksikleri var magazin haberleri eksik beren saat haberleri meryem uzerli haberleri yok
)
seninde derdin başka yaaa

gözlemci sadece magazin programları sunuyor ilk bölümünü yayınladı git ona bak 🙂🙂