Ana caddeler
43.Bölüm
Pakize Faruk’a aşık olmuş Faruk onunla ilgilenmiyor derdi Başka kızlar Faruk’un
Pakize kopyalarını hazırlıyordur Betüş ve Pakize maçı Sihirli aynadan maçı seyreder
Fenerbahçe Kayseri Beşiktaş-Göztepe maçı
Galatasaray-Malatya maçı
Maçlar seyredilir Cadılar izin vermez Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna
Betüş’ün eski sevgilisi Miran’da size rahat yok
Miran Betüş’ün ailesine kadar öğrenir ve tuttuğu takıma kadar Pakize Fenerbahçe şampiyon olamadı demekki Fenerbahçe
Pakize peri Betüş kader Perisi tolstoyevskinin yandınız
Vuvo hazırım ben
Peki Pakize Peri görevin hayatlarını kabusa çevirmek Betüş ve Cadı Fobi ve miran iyi iş becerdik Belki takımın başkanı değiştireceğiz var operatöründe bile benim parmağım var bu emir Trabzon’dan geldi zannediyorlar aslında Pakizenin eşi İlhandanın patronundan geldi kim olduğunu bilmiyoruz
43.Bölümün sonu
@Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @serhatt @Angelica @12.Adam @xdragxx @Tolstoyevski @HeisenBerg @slhttnmtl
43.Bölüm
Pakize Faruk’a aşık olmuş Faruk onunla ilgilenmiyor derdi Başka kızlar Faruk’un
Pakize kopyalarını hazırlıyordur Betüş ve Pakize maçı Sihirli aynadan maçı seyreder
Fenerbahçe Kayseri Beşiktaş-Göztepe maçı
Galatasaray-Malatya maçı
Maçlar seyredilir Cadılar izin vermez Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna
Betüş’ün eski sevgilisi Miran’da size rahat yok
Miran Betüş’ün ailesine kadar öğrenir ve tuttuğu takıma kadar Pakize Fenerbahçe şampiyon olamadı demekki Fenerbahçe
Pakize peri Betüş kader Perisi tolstoyevskinin yandınız
Vuvo hazırım ben
Peki Pakize Peri görevin hayatlarını kabusa çevirmek Betüş ve Cadı Fobi ve miran iyi iş becerdik Belki takımın başkanı değiştireceğiz var operatöründe bile benim parmağım var bu emir Trabzon’dan geldi zannediyorlar aslında Pakizenin eşi İlhandanın patronundan geldi kim olduğunu bilmiyoruz
43.Bölümün sonu
@Emre Ozansoy @The_Erinch @Dosi @serhatt @Angelica @12.Adam @xdragxx @Tolstoyevski @HeisenBerg @slhttnmtl