Ana caddeler
39.Bölüm
Cadılar ülkesi ve mutant gezegenin ittifağı var
Betüşün peşindedir cadı onunla evlenmek için dünyaya yeni bir pandemi aştı
Remzi müdür bu neydir Koronayla birleşen virüs nasıl bu yeni bir pandemi daha bu nasıl olur
Betüş şüphelenir bu işte bir sihir var Koronayla birleşmesi bir virüsün
Maçta idda tehlikesi vardır Cadı ben o takımı rahat bırakmayacağım Sadık’ın tuttuğu takımı
Yeni bir lig için adım atacağım Avrupa süper ligini oluşturacağım bu pandemiyli fırsat bilip
Seyircisiz maçlardan gelir alamıyorlar
Bu birleşik pandemiyle tam fırsat
Remzi müdür birileri idda oynamış neden hep bu takımı buluyor Sadık’ın tuttuğu takım olduğu için bu cadı çok tehlikeli
Cadı UEFA beni karşına alamazsın yoksa pişman ederim
Dudu bir sihir yapar herkesin ortasında bir anda Sadık ve Yavuz iguana ve kaplumbağa dönüşür
39.Bölümün sonu
@Dosi @serhatt @Angelica @xdragxx @Tolstoyevski @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Doğan @slhttnmtl
39.Bölüm
Cadılar ülkesi ve mutant gezegenin ittifağı var
Betüşün peşindedir cadı onunla evlenmek için dünyaya yeni bir pandemi aştı
Remzi müdür bu neydir Koronayla birleşen virüs nasıl bu yeni bir pandemi daha bu nasıl olur
Betüş şüphelenir bu işte bir sihir var Koronayla birleşmesi bir virüsün
Maçta idda tehlikesi vardır Cadı ben o takımı rahat bırakmayacağım Sadık’ın tuttuğu takımı
Yeni bir lig için adım atacağım Avrupa süper ligini oluşturacağım bu pandemiyli fırsat bilip
Seyircisiz maçlardan gelir alamıyorlar
Bu birleşik pandemiyle tam fırsat
Remzi müdür birileri idda oynamış neden hep bu takımı buluyor Sadık’ın tuttuğu takım olduğu için bu cadı çok tehlikeli
Cadı UEFA beni karşına alamazsın yoksa pişman ederim
Dudu bir sihir yapar herkesin ortasında bir anda Sadık ve Yavuz iguana ve kaplumbağa dönüşür
39.Bölümün sonu
@Dosi @serhatt @Angelica @xdragxx @Tolstoyevski @Gerekli24 @Emre Ozansoy @The_Erinch @Doğan @slhttnmtl