Ana caddeler
38.Bölüm
Avni okul müdürüdür yeni bir mahalleye taşınır
O mahallede yeni komşuları betüş ve ailesidir
Remzi müdür ve ekibi bilmediği bir çeteyle karşı karşıya Kesik kolun arkasında Cadı var Sihirli aynasından bakıp gizli görevdeki polisi görür
Seliha başınıza dert olacak demiştim
Çok tehlikeli bir ekip
Cadı Betüşle evlenmeden bitmeyecek bu Dudu bana söz verdi sizi bitireceğim Betüş benimdir
Başka kimsenin olamaz
Cadı kazanı hazırlar Dudu zaten korona var bir pandemi nerden geldi bu virüs Wuhandan
Wuhan neresi
Çin
Yeni bir pandemi yaratıcağız Koronayla bu virüsü karıştırıp Kaos virüsü
Yarasa yengeç black puding domuz kanı tavuk kanı yarasa kanı Çin Afrika İngiltere Brezilya
Amerika haritası İspanya İtalya futbol takımlarının posteri ve İngiltere futbol takımı posterleri ve haritası Ey öyle bir virüs ol ki
Dünyaya kaos getir yeni pandemimiz hayırlı olsun
Bu koronayla birleşen bir virüs ortaya çıkar
Kaos virüsü bu resmen bu nerden çıktı koronayla birleşiyor bu virüs birde
Remzi müdür bu çete çok sağlam kopyaları olabilir
Seliha topyekun gelsinler isterse bir milyon kopyası olsun bana fark etmez bitireceğim onları
Başka bir gezegenden yapılır bu yeni pandemi sihiri savaş teknolojisinde gelişmiş bir gezegendir
38.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch @Gerekli24
38.Bölüm
Avni okul müdürüdür yeni bir mahalleye taşınır
O mahallede yeni komşuları betüş ve ailesidir
Remzi müdür ve ekibi bilmediği bir çeteyle karşı karşıya Kesik kolun arkasında Cadı var Sihirli aynasından bakıp gizli görevdeki polisi görür
Seliha başınıza dert olacak demiştim
Çok tehlikeli bir ekip
Cadı Betüşle evlenmeden bitmeyecek bu Dudu bana söz verdi sizi bitireceğim Betüş benimdir
Başka kimsenin olamaz
Cadı kazanı hazırlar Dudu zaten korona var bir pandemi nerden geldi bu virüs Wuhandan
Wuhan neresi
Çin
Yeni bir pandemi yaratıcağız Koronayla bu virüsü karıştırıp Kaos virüsü
Yarasa yengeç black puding domuz kanı tavuk kanı yarasa kanı Çin Afrika İngiltere Brezilya
Amerika haritası İspanya İtalya futbol takımlarının posteri ve İngiltere futbol takımı posterleri ve haritası Ey öyle bir virüs ol ki
Dünyaya kaos getir yeni pandemimiz hayırlı olsun
Bu koronayla birleşen bir virüs ortaya çıkar
Kaos virüsü bu resmen bu nerden çıktı koronayla birleşiyor bu virüs birde
Remzi müdür bu çete çok sağlam kopyaları olabilir
Seliha topyekun gelsinler isterse bir milyon kopyası olsun bana fark etmez bitireceğim onları
Başka bir gezegenden yapılır bu yeni pandemi sihiri savaş teknolojisinde gelişmiş bir gezegendir
38.Bölümün sonu
@Dosi @Angelica @serhatt @Tolstoyevski @xdragxx @slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch @Gerekli24