Anılar İle Atatürk | 15.11.2017

Thequeer

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
770
Puanı
145
''Sen hayatında böyle bir ağaç yetiştirdin mi ki keseceksin!''

s-5b89092e45987bc79edc629bd73e3654fc9a8178.webp

Bahçe mimarı Mevlüt Baysal anlatıyor:
Atatürk'ün Çankaya Köşkü'ndeki bahçesini yapıyordum. Bir gün Atatürk, yaveri ve ben bahçede dolaşıyorduk. Çok ihtiyar ve geniş bir ağacın Atatürk'ün geçeceği yolu kapadığını gördük. Ağacın bir yanı dik bir sırt,diğer yanı suyu çekilmiş bir havuzdu. Ata,havuz etrafındaki kısma yaslanarak karşı tarafa geçti. Derhal atıldım:
''Emrederseniz derhal keselim Paşam.'' Bir an yüzüme baktı, sonra:
''Sen hayatında böyle bir ağaç yetiştirdin mi ki keseceksin !''

Dipnot : Bundan sonra MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ün her gün 1 anısı yayınlanacaktır.

tebrik ederim seni içten duygularımla kutluyorum @Thequeer :bhr: konu altından bende paylaşım yaparım ve diğer üyelerde isteyen :love1::love1::love1:

tebrik ederim seni içten duygularımla kutluyorum @Thequeer :bhr: konu altından bende paylaşım yaparım ve diğer üyelerde isteyen :love1::love1::love1:
Çok teşekkür ederim aşkım :love1: :love1: desteğini bekliyorum, unutturmaya çalışanlara karşı en azından buradan bile yapabileceklerimizi yapalım :bhr:

Bunu da paylaşacak mısın bilmiyorum ama ağaç için ağlamışlığı var.
Hergün bir anısını paylaşacağız dediğin anıyı bulabilirsem ileride paylaşırım seve seve :bhr:

Çok teşekkür ederim aşkım :love1: :love1: desteğini bekliyorum, unutturmaya çalışanlara karşı en azından buradan bile yapabileceklerimizi yapalım :bhr:

Hergün bir anısını paylaşacağız dediğin anıyı bulabilirsem ileride paylaşırım seve seve :bhr:
Dost olarak tabikide desteğim olurdu normalde ama Atatürk olunca zaten görevimiz :bhr:

Az öncede Kemal Sunal konusundan gelmiştim dünyada eşi benzeri bulunmaz çok değerli isimlerimiz var gerçekten :bhr::bhr::bhr:

Dost olarak tabikide desteğim olurdu normalde ama Atatürk olunca zaten görevimiz :bhr:

Az öncede Kemal Sunal konusundan gelmiştim dünyada eşi benzeri bulunmaz çok değerli isimlerimiz var gerçekten :bhr::bhr::bhr:
Biliyorum kuzucuğum saygı ve minnetimizi 1 nebze gösterebilirsek ne mutlu bize :bhr:

Forum İstatistikleri

Konular
176,284
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato