Amerikan Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu!

Şunu da paylaşayım @destere, sonra görmedim deme? :) Model Chrissy Teigen, gecenin en cüretkar elbisesi ile. (Sansürsüz halini de özelden atayım. :))

CxxghmBXEAArjNa.jpg

Şunu da paylaşayım @destere, sonra görmedim deme? :) Model Chrissy Teigen, gecenin en cüretkar elbisesi ile. (Sansürsüz halini de özelden atayım. :))

CxxghmBXEAArjNa.jpg
orjinalinide gördüm :) harika bir elbise aslında giyinmeseydide olurmuş :)

Beyoncé babayı Almış süper olmuş.:A

Ariana Grande yine ödülle ayrılmış. Yılın Sanatçısı oldu 23 yaşında.:Z @Çiğdem- @dosimosi @MEnes @MasacRE- @DarkLeqenD @eskici @destere @Bully @denizz19 @cookies siz daha niye sorgularsıniz Amerika seçmiş yılın kadını demiş hepiniz full vermelisiniz.:Z

biz onu ödülsüzde sevmiştikte sen şarkı seçimlerinle batırmıştın kızı :)

Son düzenleme:
Beyoncé babayı Almış süper olmuş.:A

Ariana Grande yine ödülle ayrılmış. Yılın Sanatçısı oldu 23 yaşında.:Z @Çiğdem- @dosimosi @MEnes @MasacRE- @DarkLeqenD @eskici @destere @Bully @denizz19 @cookies siz daha niye sorgularsıniz Amerika seçmiş yılın kadını demiş hepiniz full vermelisiniz.:Z
aaaa okadar ünlü birisi demek benim pek haberim yoktu kendisinden ama birkaç ünlü videosunu illaki dinlemişimdir ama isim olarak bilmiyordum :F

yeni rihanna olma yolunda gidiyor ozaman cnm bu arada selena gomezi seçenleri kınıyorum :F

aaaa okadar ünlü birisi demek benim pek haberim yoktu kendisinden ama birkaç ünlü videosunu illaki dinlemişimdir ama isim olarak bilmiyordum :F

yeni rihanna olma yolunda gidiyor ozaman cnm bu arada selena gomezi seçenleri kınıyorum :F

Bencede geleceğin Rihannası olacak tek sıkıntısı Justin ile sevgili oldu bir dönem o.:F Ama Rihanna'da özel hayatta başarılı değil zaten. Oradan bile benziyor.:F

Selena ile ben yarışmaya katılmayı planlıyordum çok iyi şarkıları var seviyorum ben.:D

Bencede geleceğin Rihannası olacak tek sıkıntısı Justin ile sevgili oldu bir dönem o.:F Ama Rihanna'da özel hayatta başarılı değil zaten. Oradan bile benziyor.:F

Selena ile ben yarışmaya katılmayı planlıyordum çok iyi şarkıları var seviyorum ben.:D
selena elenmişti ayoll hemde 2.haftadamı ne :F :F :F

Kim alıp yönetti hiç hatırlamıyorum.:D Kötü şarkılarını kullanıp elendi zaten bende onun kullanılmayan şarkıları ile yarisacaktim ama Ariana ağır bastı.:X
Kullanılan yarışmacıları almak yasak cnm :F omer67 mi ne öyle birisi almıştı zaten bieberle birlikte selena gomezden nefret ediyorum bunlar iki sevimsiz birbirlerini bulmuşlar ayol :F

Hande elendi ama alınıp finale çıktı alınabiliyor.:D
Hande yener çekilmişti cnm cem karacada yarışıp çekilişti onlar oyüzden tekrar seçildiler ama ilk 2 haftada elenenlerin alınmasına belki izin verebilirim 6.sezonda ebru gündeş falanda ilk hafta elenmişti sanırım ebruyu selenayı falan izin verebiliriz :F