orjinalinide gördümŞunu da paylaşayım @destere, sonra görmedim deme?Model Chrissy Teigen, gecenin en cüretkar elbisesi ile. (Sansürsüz halini de özelden atayım.
)
![]()
aaaa okadar ünlü birisi demek benim pek haberim yoktu kendisinden ama birkaç ünlü videosunu illaki dinlemişimdir ama isim olarak bilmiyordum
aaaa okadar ünlü birisi demek benim pek haberim yoktu kendisinden ama birkaç ünlü videosunu illaki dinlemişimdir ama isim olarak bilmiyordum![]()
yeni rihanna olma yolunda gidiyor ozaman cnm bu arada selena gomezi seçenleri kınıyorum![]()
selena elenmişti ayoll hemde 2.haftadamı neBencede geleceğin Rihannası olacak tek sıkıntısı Justin ile sevgili oldu bir dönem o.Ama Rihanna'da özel hayatta başarılı değil zaten. Oradan bile benziyor.
Selena ile ben yarışmaya katılmayı planlıyordum çok iyi şarkıları var seviyorum ben.![]()
selena elenmişti ayoll hemde 2.haftadamı ne![]()
![]()
![]()
Kullanılan yarışmacıları almak yasak cnmKim alıp yönetti hiç hatırlamıyorum.Kötü şarkılarını kullanıp elendi zaten bende onun kullanılmayan şarkıları ile yarisacaktim ama Ariana ağır bastı.
![]()
Kullanılan yarışmacıları almak yasak cnmomer67 mi ne öyle birisi almıştı zaten bieberle birlikte selena gomezden nefret ediyorum bunlar iki sevimsiz birbirlerini bulmuşlar ayol
![]()
Hande yener çekilmişti cnm cem karacada yarışıp çekilişti onlar oyüzden tekrar seçildiler ama ilk 2 haftada elenenlerin alınmasına belki izin verebilirim 6.sezonda ebru gündeş falanda ilk hafta elenmişti sanırım ebruyu selenayı falan izin verebilirizHande elendi ama alınıp finale çıktı alınabiliyor.![]()