Amerikan Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
sürgünüm yeni bir haber konusu açtı

Amerikan Müzik Ödülleri Sahiplerini Buldu!

gettyimages-624763284-1024x669.jpg

Her sene büyük bir ilgiyle takip edilen ve Grammy'lerin habercisi olan Amerikan Müzik Ödülleri, bu sabaha karşı Los Angeles Microsoft Theater’da düzenlenen geceyle sahiplerini buldu.

Ünlü model Gigi Hadid ve Jay Pharoah'ın sunuculuğunu üstlendiği geceye, birkaç ay önce sahne hayatından uzak duracağını açıklayan ancak 'En İyi Rock/Pop Kadın Sanatçı' ve 'Yılın Sanatçısı' dallarında adaylığı bulunan Selena Gomez de katıldı.

Başta Ariana Grande and Nicki Minaj olmak üzere, Lady Gaga, Green Day, Niall Horan, Maroon 5, Kendrick Lamar, Fifth Harmony gibi isimler performanslarıyla geceye damga vurdu.

İşte gecenin kazananları:

En İyi Grup: Twenty One Pilots

En iyi Rap/Hip Hop Albümü: Drake- ‘Views’

En İyi Elektronik Dans Müziği Sanatçısı: The Chainsmokers

Yılın İşbirliği: Fifth Harmony Ft Dolla Sign, ‘Work From Home’

En İyi Yeni Çıkış: Zayn

En İyi Rap/Hip Hop Sanatçısı: Drake

En İyi Soundtrack: Purple Rain

En İyi Grup/Country: Florida Georgia Line

En İyi Grup/Rock: Twenty One Pilots

En İyi Kadın Sanatçı/Pop-Rock: Selena Gomez

Yılın Şarkıcısı: Ariana Grande

En İyi Şarkı/Rap: Drake, ‘Hotline Bling’

En İyi Erkek Sanatçı/R&B, Soul: Chris Brown

En İyi Kadın Sanarçı/R&B, Soul: Rihanna

En iyi Albüm/R&B, Soul: Rihanna, ‘Anti’

En İyi Şarkı, R&B, Soul: Rihanna, ‘Work’

En İyi Şarkıcı, Pop/Adult Contemporary: Adele

En İyi Latin Şarkıcı: Enrique Iglesias

En İyi İlham Veren Sanatçı: Hillsong United

Onur Ödülü: Sting

Orijinal formatta oku

Türkiyede şikenin biri bin para. Amerika 3 yıllık sanatçının başarısını görmüş yılın şarkıcısı yapmış helal olsun.:D
senin sanatcinda isik göremedim. ibrahim tatlises amerikada nasil is görmezse senin kizda burda görmez. bir kac haftaya juri koltuguna gecersin 😉

Resmi büyütüp Gigi Hadid'in elbisesine yakından bakabilirsin? Modaya merakın var o yüzden şey ettim? :A @destere

Gecede Melania Trump'ın taklitini yapması da çok iyiydi. Bizde Emine Erdoğan'ın aynı şekilde taklitini yapsalar, o kanal kapanır. :)

Belki alan olmuştur da çapkınlıklarımdan dolayı boşanmışızdır, özel hayatımdan konuşmayı sevmiyorum? :A
lafi ne icin dedigimi anladin bu guzel :A
capkinliginida kabul ediyorsun :)
iste seni alan almis yada alacak kisiye sabirlar diliyorum :A
belkide evlisin kim bilir :A

lafi ne icin dedigimi anladin bu guzel :A
capkinliginida kabul ediyorsun :)
iste seni alan almis yada alacak kisiye sabirlar diliyorum :A
belkide evlisin kim bilir :A
34 yaşına kadar sap bir şekilde gelmedik heralde, bizim de başımızdan geçti bir şeyler. :) Iyy evli olsam ne işim var sizin aranızda? :A

34 yaşına kadar sap bir şekilde gelmedik heralde, bizim de başımızdan geçti bir şeyler. :) Iyy evli olsam ne işim var sizin aranızda? :A
niye burasi izdivac programimi ?
itiraf kösesine sizide bekleriz ozaman 😉

@sürgünüm dun yazilarimizi okudum eskileri. basi guzel, sonunu batirmisim :A
neyse basindan gecmisse birseyler gayet normal. hepimizin yasamisliklari var. öyle ise demekki arkadasligimiz yalan ustune kurulmus :A bunu yazilanlara dayanaraktan söyluyorum :A

yazini niye sildin ? :A

Son düzenleme:
Ödüller biraz fan kitleye görede belirlenmiş gibi duruyor. Yeni nesil damga vurmuş. Eskilerden Rihanna dışında etkisini gösteren olmamış.
Selena, Ariana, Zayn hepsi yıl boyunca dinlediğim çok güzel isimler hepsinin yolu açık olsun ama Zayn yeni sanatçı grubunda biraz sırıtımış. Yıllardır piyasada Solo olarak yeni olabilir ama bu yıl tanınan biri değil.:D Yinede helal olsun.

niye burasi izdivac programimi ?
itiraf kösesine sizide bekleriz ozaman 😉

@sürgünüm dun yazilarimizi okudum eskileri. basi guzel, sonunu batirmisim :A
neyse basindan gecmisse birseyler gayet normal. hepimizin yasamisliklari var. öyle ise demekki arkadasligimiz yalan ustune kurulmus :A bunu yazilanlara dayanaraktan söyluyorum :A

yazini niye sildin ? :A
Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan'lı konudan alıntı yapıp cevap yazacaktım da bir türlü olmadı. (b) Neyse benim uyku saatim geldi görüşürüz. :) Akşam İçerde'ye bekleriz?

@sürgünüm sen uykusuzsun galiba. yazip yazip siliyorsun :A
bi ayaga kalk.iki tur at sakinles

Meltem Cumbul ve Fikret Kuşkan'lı konudan alıntı yapıp cevap yazacaktım da bir türlü olmadı. (b) Neyse benim uyku saatim geldi görüşürüz. :) Akşam İçerde'ye bekleriz?
önemli meseleye cevap yazmadin. hakliymisim demeki :(
iyi uykular