Ama cidden çok itici geliyor ya..Selena gibi bir bayan nasıl çıkıyor bunla onuda anlamış değilim..hiçbir şekilde sevimliliği yok ayrıca çok kibiri havalı biriBende sevmiyorum. Çok itici geliyor şarkıları berbat.![]()
Ama cidden çok itici geliyor ya..Selena gibi bir bayan nasıl çıkıyor bunla onuda anlamış değilim..hiçbir şekilde sevimliliği yok ayrıca çok kibiri havalı biriBende sevmiyorum. Çok itici geliyor şarkıları berbat.![]()
Ama cidden çok itici geliyor ya..Selena gibi bir bayan nasıl çıkıyor bunla onuda anlamış değilim..hiçbir şekilde sevimliliği yok ayrıca çok kibiri havalı biri
Bilmiyorum belkide olabilir ama bir ara şımarıklığından bir gazeteciye arabasıyla vurmuştu.hatta görüntüleri çekilmişti görünce dahada nefretim artmıştı bu kişiyeBirazda medya yanlış gösteriyor. O kadar kötü biri değil ama itici. Medyanın kurbanı ada olsa.![]()
Bilmiyorum belkide olabilir ama bir ara şımarıklığından bir gazeteciye arabasıyla vurmuştu.hatta görüntüleri çekilmişti görünce dahada nefretim artmıştı bu kişiye
Olabilir..bilmiyorum belkide öyledir ama bir türlü sevemedim..ama Selena bambaşka ya bu onun yanından dahi geçemez benim fikrim .. Bu arada taylorda ödül almış onuda tebrik ediyorum..Var öyle ergenlikleri ama sanki bunalımdan çıktı gibi artık eski kötü huyları pek yok. Düzelir zamanla öyle çokta ön yargılı olmayalım sonuçta medyada insanı seli ediyor.![]()
@sokak sanati Jessie J'nin de bir ara giydiği kıyafetle çok benziyor.
Bu arada sergilediği performans gecenin en kötü performansı seçildi.![]()
Rolling Stones seçti.Smilers çetesi mi seçti.![]()