İşte won sözle my etksini kabul ediyorsun? Bu arada kızlar niye my'nin posteri önunde durmamiş? Amy kostümü giymek zorunda değiller .ss ayrıca osmanlı diyince çoğu ülkede akla bu tarz geliyor
İşte won sözle my etksini kabul ediyorsun? Bu arada kızlar niye my'nin posteri önunde durmamiş? Amy kostümü giymek zorunda değiller .ss ayrıca osmanlı diyince çoğu ülkede akla bu tarz geliyor
o kadar resmini bulamadım .ss bu ka da yeterli zaten olayın var olduğunu kanıtlamak içinİşte won sözle my etksini kabul ediyorsun? Bu arada kızlar niye my'nin posteri önunde durmamiş? A
Evet shalom festivali diye bişey varmişo kadar resmini bulamadım .ss bu ka da yeterli zaten olayın var olduğunu kanıtlamak için
ve my de katılmışEvet shalom festivali diye bişey varmiş![]()
bir dünya dizisinin etkisi küçük olacak değil yaBile1mem etkisi ne kadar oldu![]()
Başkanları sen ol hacıbir dünya dizisinin etkisi küçük olacak değil yazaten bu festivale katılan meksikalılar dizinin meksikada da yayınlanamsı için twitter üzerinden yazışiyi
![]()
zaten bu işi bana verseler downtın abbey gibi 100 ülkeye satılmıştı diziBaşkanları sen ol hacı![]()
İyi ki değilsinzaten bu işi bana verseler downtın abbey gibi 100 ülkeye satılmıştı dizigerçi bu yıl sonu 75 i bulacak ama az yine de
![]()
nasıl yapacakmışım onuİyi ki değilsintek gururmuz var ona da sen tüy dikerdin
![]()
Tecrubem yok o konudanasıl yapacakmışım onu![]()
senin ergenik dediğin burun kıvırdığın gossip girl bile 160 ülkeye satılmış sana nanikTecrubem yok o konudaama sen bulurdun bişeyler
![]()
Ergenikler sadece tr demi var sanıyordunsenin ergenik dediğin burun kıvırdığın gossip girl bile 160 ülkeye satılmış sana nanik![]()
yok la işte evrensel temalı diziler satılıyor işte senin karadayıda,kpa da öyle şeyler yokErgenikler sadece tr demi var sanıyordunbaşka ülkelerin de ergenikleri var
![]()
Gg bi kere abd dizisi abd her ülkeye her dizisini satabiliyorkiyok la işte evrensel temalı diziler satılıyor işte senin karadayıda,kpa da öyle şeyler yok![]()
hr satılan abd dizisi tutuyor mu misal senin homeland 100 ülkeye satılsa 100 milyon kişi izler miGg bi kere abd dizisi abd her ülkeye her dizisini satabiliyorkisaçma karşilaştırma oldu
![]()
Malaasef hayır senin gibi ergenler ergenik dizilere rağbet gösteriyorhr satılan abd dizisi tutuyor mu misal senin homeland 100 ülkeye satılsa 100 milyon kişi izler mi![]()
ne alakası var misal game of thrones,walking dead ergenus dizi mi, rusyada,avrupada abd deki ka ilgi gören tbbt ergenik dizi mi, ya da ayıla bayıla izlediğin supernatural ergen dizisi mi demek istiyonMalaasef hayır senin gibi ergenler ergenik dizilere rağbet gösteriyor![]()
Son soruyla sen de spn'nin ergenik dizisi olmadiğni mi söylüyorsunne alakası var misal game of thrones,walking dead ergenus dizi mi, rusyada,avrupada abd deki ka ilgi gören tbbt ergenik dizi mi, ya da ayıla bayıla izlediğin supernatural ergen dizisi mi demek istiyon![]()
hayır sen ilgi gören dizilere ergenik dedin ya onu diyorumSon soruyla sen de spn'nin ergenik dizisi olmadiğni mi söylüyorsun![]()