"American Crime" Dizisinin İlk Fragmanı Yayınlandı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1400100084.jpg

ABC'de gelecek yıl başlayacak çok sayıdaki iddialı diziden biri de "American Crime"

Adından da anlaşılacağı gibi bir suç dizisi olan American Crime'ın 2015'te yayınlanacağı tahmin ediliyor.

İşte dizinin ABC tarafından yayınlanan ilk resmi fragmanı:

Diziyle ilgili olarak daha önce şu konuda yaptığımız kısa tanıtım:

Bu yıl en iyi film Oscar'ını kazanan 12 Years a Slave'in Oscar ödüllü senaristi John Ridley'in elinden çıkma bir iş ve kanalın iddialı dizilerinden biri. Ridley, hem dizinin senaryosunu yazacak hem de yapımcılığı üstlenecek.

Dizinin kadrosunda Penelope Ann Miller, Felicity Huffman, Timothy Hutton gibi önemli isimler yer alıyor.

American Crime filmini izlemiş olmalıyım ben bu dizi uyarlama mı acaba?:)
Yok uyarlama değil bildiğim kadarıyla. :)

@OzaN şu kısımdada dizinin konusu yok bu kısımdada ama anladığım kadarıyla ağır bir dram gibi :)

afiş çok kasvetli insanın içi büzüşüyor :)
Her dizinin konusunu tek tek çevirmek zor oluyor. Bu dizininki de biraz karmaşıktı yanlış bilgi vermek istemedim ama fragmandan anlaşılıyor zaten az çok. :)

All over the news are reports about a young couple in Modesto, California, who were attacked in their home. Matt Skokie, a war vet, was killed, and his wife, Lily, is unconscious, barely hanging on. Both sets of parents are at her bedside hoping for a miracle while four suspects are about to be arrested. The case sends shock waves into the community stirring up tensions across racial lines in this gritty drama—from the point of view of the victims.

California'nın Modesto bölgesinde bir genç çifte kendi evlerindeyken saldırı yapıldığı bildirilmiş. Matt Skokie bir gaziymiş ve karısıyla birlikte öldürülmüş. Lily'nin bilinci yerinde değilmiş. İki aile de dört şüphelinin tutuklanması hakkında mucize beklemekteymiş. Dava toplumda, ırksal olarak tansiyonu yükseltmiş. (Evet çok dandik çeviri oldu bu cümle :D) Bu cesur drama kurbanların gözünden bakıyormuş bu olaya.

Yok uyarlama değil bildiğim kadarıyla. :)

Her dizinin konusunu tek tek çevirmek zor oluyor. Bu dizininki de biraz karmaşıktı yanlış bilgi vermek istemedim ama fragmandan anlaşılıyor zaten az çok. :)

All over the news are reports about a young couple in Modesto, California, who were attacked in their home. Matt Skokie, a war vet, was killed, and his wife, Lily, is unconscious, barely hanging on. Both sets of parents are at her bedside hoping for a miracle while four suspects are about to be arrested. The case sends shock waves into the community stirring up tensions across racial lines in this gritty drama—from the point of view of the victims.

California'nın Modesto bölgesinde bir genç çifte kendi evlerindeyken saldırı yapıldığı bildirilmiş. Matt Skokie bir gaziymiş ve karısıyla birlikte öldürülmüş. Lily'nin bilinci yerinde değilmiş. İki aile de dört şüphelinin tutuklanması hakkında mucize beklemekteymiş. Dava toplumda, ırksal olarak tansiyonu yükseltmiş. (Evet çok dandik çeviri oldu bu cümle :D) Bu cesur drama kurbanların gözünden bakıyormuş bu olaya.
çeviri süper olmuş :) zaten fragmandanda belli ağır bir dram bizi bekliyor , birde ırksal farklılıklar falan giriyorsa işin içine konusunun çok sürükleyici olması lazım yoksa çok sıkıcı bişey olacaktır :)

çeviri süper olmuş :) zaten fragmandanda belli ağır bir dram bizi bekliyor , birde ırksal farklılıklar falan giriyorsa işin içine konusunun çok sürükleyici olması lazım yoksa çok sıkıcı bişey olacaktır :)
Konudan, fragmandan tahmin yapmak zor bu tip diziler için. Dediğin gibi iyi de çıkabilir kötü de çıkabilir. :)

@sokak sanati biz bu diziyi izleriz hem timoty hutton bizden birine benziyor sanki türkiyeden gidip amerikaya yerleşmiş resul amca:)

Senaristi sevmedim, başrolde ki kadını sevmedim afişi sevmedim ve fragmanı vede konuyu sevmedim bana uymaz bu iş.

@destere sen izle.:AAdamla ilgilide pek olumlu düşünmüyorum.