Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Güzel bir öneride bulunmuşsun [USER=90323]@phoebebuffay[/USER] filme puanım 8.5 Tabii ki FC varken Oscar alacak kadar da değildi ama oldukça iyiydi [SPOILER]Aklıma takılan soru şu subay. Gay miydi değil miydi tam olarak anlayamadım... Ekşide yorumlara bakarken birisi gay değildi sadece Lester'ı denemek için yaptı demiş ve sonra adı gaye çıkmasın diye öldürdü demiş Bana pek mantıklı gelmedi çünkü 1-2 yerde de Vietnam Savaşı'nda bu subayın gay bir sevgilisi varmış ve ölüyormuş filme sonradan eklememişler bunu gibi bir bilgi de gördüm [/SPOILER]Genel olarak oldukça başarılı bir filmdi. Poşet sahnesine çoğu kişi kadar yükselemedim ben ama 2 saat boyunca sıkmayan bir yapımdı. Son 30 dakikası da her anın dolu dolu geçtiğini söylemek mümkün.
Güzel bir öneride bulunmuşsun [USER=90323]@phoebebuffay[/USER] filme puanım 8.5 Tabii ki FC varken Oscar alacak kadar da değildi ama oldukça iyiydi
[SPOILER]Aklıma takılan soru şu subay. Gay miydi değil miydi tam olarak anlayamadım... Ekşide yorumlara bakarken birisi gay değildi sadece Lester'ı denemek için yaptı demiş ve sonra adı gaye çıkmasın diye öldürdü demiş Bana pek mantıklı gelmedi çünkü 1-2 yerde de Vietnam Savaşı'nda bu subayın gay bir sevgilisi varmış ve ölüyormuş filme sonradan eklememişler bunu gibi bir bilgi de gördüm [/SPOILER]
Genel olarak oldukça başarılı bir filmdi. Poşet sahnesine çoğu kişi kadar yükselemedim ben ama 2 saat boyunca sıkmayan bir yapımdı. Son 30 dakikası da her anın dolu dolu geçtiğini söylemek mümkün.