Konuya cevap cer

Sonunda filmlere başladım. :A Yine son günlere sıkıştırdım. :A

Film beklediğimden çok daha iyiydi. Daha önce hiçbir fikrim yoktu filme dair. Başta her şey güzel görünürken bir bir gelişen olaylarla film inanılmaz sürükleyici oluyor. Oyunculuklar çok iyiydi kesinlikle. Özellikle Kevin Spacey harikaydı. Kısaca filme hayran kaldım.

[SPOILER]Herkes gibi poşet sahnesini ben de çok iyiydi buldum. Zaten film o sahneden sonra inanılmaz bir atmosfere bürünüyor. Lester'ın eşi Carolyn'e aşırı sinir oldum. Adamı sürekli ezen, ne dediğiyse yaptırmaya çalışan ve en sonunda aldatan biri. Lester'ın çalıştığı yerde eşi ve o adamı bastığı sahne çok iyiydi. Angela'ya çok sinir olmuştum, Lester ile olan son sahnesinde ise şaşırdım açıkçası.

Ricky'nin her şeyi kayıt etmesi başına bela oldu. Berbat bir babası var gerçekten. İzlediği şeyi yanlış anladıktan sonra iplerin kopacağını tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum. Gerçi homofobik olduğunu belli ettiği sahneden sonra kesin kendisi gay çıkar dedim ve şaşırtmadı. Lester'i öptü ve karşılık bulamayınca da o sinirle öldürmesi şaşırttı. Ben Lester'i vuranın eşi olduğunu düşünmüştüm "kurban olmak istemiyorum" sahnelerinden dolayı. Ama adamı kanlar içinde görünce anladım. Kesinlikle o sahne filme damga vuran bir sahne. Bir anda silahın kadraja girmesi ve ortalığın kanlar içinde kalması... İnanılmaz gerdi beni film son 10-15 dakikada...[/SPOILER]

9.5/10