Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Ben bu filmi izlemiştim ama isminden hatırlayamamıştım, . Fragmana bakınca bir çok detayı net hatırladım fakat yine eski zamanımda izlediğim bir film ile karıştırdım ama o değilmiş. Umarım onu da yakın zamanda net hatırlayabilirsem izlerim.Geçtiğimiz günlerde bu filmi tekrardan izledim.Filmdeki tüm oyunculukları çok çok iyiydi.[ISPOILER]Filmin başında baş karaktere ne olunacağını biliyorsun ama ilk başta komşu çocuğunun bu işi yapacağını düşünüyoruz o kamera sahnesinden dolayı. Filmdeki detaylar çok iyiydi. Bir aile var ve hiç birinin birbirinden haberi yok, iletişim kopuk.Adamın fast food yerinde karısının ihanetini öğrendiği sahne, 'homofobik' babanın baş karakteri öptüğü sahne ve ret edilmeyi hazmedememe ve bu durumdan dolayı öldürmesi filmdeki en önemli sahnelerdir.[/ISPOILER]9.5/10
Ben bu filmi izlemiştim ama isminden hatırlayamamıştım, . Fragmana bakınca bir çok detayı net hatırladım fakat yine eski zamanımda izlediğim bir film ile karıştırdım ama o değilmiş. Umarım onu da yakın zamanda net hatırlayabilirsem izlerim.
Geçtiğimiz günlerde bu filmi tekrardan izledim.
Filmdeki tüm oyunculukları çok çok iyiydi.
[ISPOILER]Filmin başında baş karaktere ne olunacağını biliyorsun ama ilk başta komşu çocuğunun bu işi yapacağını düşünüyoruz o kamera sahnesinden dolayı. Filmdeki detaylar çok iyiydi. Bir aile var ve hiç birinin birbirinden haberi yok, iletişim kopuk.
Adamın fast food yerinde karısının ihanetini öğrendiği sahne, 'homofobik' babanın baş karakteri öptüğü sahne ve ret edilmeyi hazmedememe ve bu durumdan dolayı öldürmesi filmdeki en önemli sahnelerdir.
[/ISPOILER]
9.5/10