Amera - 2. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060

4444444444.jpg


AMERA

2. BÖLÜM


Çeşminaz Gürsoy, öğretmenim böyle olmamalıydı. Beni dinlemeliydin Allah'ım büyük ama işte. Öğretmen olmuştun ama insan olamamıştın sen. Seni de asla affetmeyeceğim!
Aradan bir hafta geçer zil çalar. Ahmet Bey kapıyı açar. Postacıydı! Alır postayı. Açar, okumaya başlar! Yanına karısı da gelir o an hemen! Şoke olurlar! Çeşminaz Gürsoy'dandı mektup! Önceden her şeyi bir kağıda dökmüştü arkadaşına teslim etmişti! Öldüğümde ya da başıma bir şey geldiğinde lütfen o aileye bunu yolla beni affetsinler diye! Arkadaşı ondan haber alamadığı için bir haftadır yollamıştı bu mektubu onlara, içi rahat olsun diye! Çeşminaz Gürsoy toparlanır ülkeyi terk eder! Vicdanı hiç iyi değildi! Beltum Hanım gözyaşları içerisinde kocasına ''Allah'ından bulmuş onu bir daha görmek istiyorum, sözde öğretmeni'' derken kocası gözyaşları içerisinde bağırarak ona ''Sana şükretsin o, yoksa sakat kalmış o falan dinlemezdim mahkemelerde sürünürdü o!'' der..
Üçüncü olarak ölümümden bahsetmiştim zaten o alçaktan Mert sorumlu. Mert yine birine zorla sahip oluyordu! Kızı döver, tehdit eder!
Mert, Amera'nın da görüntülerini çekmişti o gün. Her gün o fotoğraflara bakıyordu. Kendinden geçiyordu! En son dövdüğü kızın adı Destan'dı. Destan hemen bu olayı ailesine anlatır! Babası ve abisi hemen o kişinin yani Mert'in nerede olduğunu şu an sorarlar! Destan söyler onlara..
Mert duş alırken kapısı çalar açar kapıyı! Bir anda Destan'ın babası ve abisi ona vurmaya başlarlar! Mert neye uğradığını şaşırır! Ağzı yüzü çok kötü hale gelir! Dava ederler Mert'i! Şikayetçi olurlar!
Aradan günler geçer. Mert hapse çarptırılır! Şoke olur yine! Bir anda aklına Amera gelir ağlar çok! Allah'tan defalarca özür diler! Beni affetsin o, sen de der!
Mert çekiyorsun cezanı sonunda, Destan'a çok sağol diyorum! Benim gibi korkmadı! Ailesi de arkasında oldu onlara da teşekkür ediyorum! Çok kötü oldum! Mert telefon hakkını kullanır ilk günden! Arar Amera'nın annesini! Onlara her şeyi anlatır!
Beltum Hanım gözyaşları içerisinde kocasına ''Bir şey söyleyeceğim ama korkuyorum yığılırsın diye?'' derken o yığılıverir yere! Aradan dakikalar geçer! Hastanededirler! Zor kendine gelir Beltum Hanım! Kocası birden gözyaşları içerisinde ona ''Kimle konuştun sen? Neden yığıldın yere?'' diye sorar. Karısı gözyaşları içerisinde ona ''Kızımıza saldıran kişi Mert diye biriymiş. Ondan bir kere bahsetmişti bana o kadar'' der. Kocası da yığılıverir! Annem babam tek sizi çok özlüyorum ben burada?

3. BÖLÜM PAZARTESİ BURADA!