Amera - 13. Bölüm (Yeni Bölüm)

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
32,253
Reaksiyon puanı
13,302
Puanı
1,060
ameraaaaaaaaaaaaa.jpg


AMERA

13. BÖLÜM


Ölür Kader hemen. Canım Kader'im küçüktün sen daha? Direkt cennete gidersin sen? Amcası Edip Bey yıkılır duyunca! Aklına Amera gelir birden! Gözyaşları içerisinde içinden ''Amera'm o gün sana çok yüklendim de ondan bugün bunlar oldu değil mi? Başıma geldi bunlar ondan değil mi?'' der. Amcam orasını bilemem ama Allah'ım her şeyi görüyor uygun zamanda, er ya da geç, herkese hak ettiğini veriyor, boş geçmiyor yani kimseyi..
Abendam'dan bahsedeceğim biraz sizlere. Üvey kardeşim. Ama üvey değil aslında öz kardeşim benim o ya, çok seviyorum onu üvey lafından nefret ederim her zaman..
Bize üç yıl önce geldi. Annemler evlatlık edinmeye karar vermişlerdi. Ben de çok istemiştim zaten. Bizi istemişti çok Abendam. Sıcak bir aile yuvası istiyordu. Annesi vardı ama ortalarda yoktu..
Onu evimize almıştık ilk zamanlar çok çekingendi sonra alıştık birbirimize. Bana gerçekten kardeş oldu. Hep onla oldum, yanındaydım hep onun. Bir gün ağlayarak yanıma gelmişti biri onu çok üzmüştü içini döktü bana çok üzüldüm o an ona, çünkü sevdiği ona bakmıyormuş, onu hiç takmıyormuş. Teselli ettim onu kardeş olarak. Yaşımız aynıydı..

14. BÖLÜM YARIN BURADA!
 

Dosi

Süper Mod.
Katılım
10 Mart 2015
Mesajlar
85,157
Reaksiyon puanı
107,776
Puanı
1,060
Eline sağlık. Oldukça kısa olmuş bu bölüm ve kapak fotosu gerçekten çok iyi
 
  • Harika
Reactions: cokiyitvci