AMC'den Yeni Dizi: "Preacher"

Malesef öyleymiş. :(
TWD'de bittikten sonra yayınlanacakmış. :( Konusu da fantastik adamın özel güçleri filan varmış. Ama Kanalı AMC olduğu için daha ciddi olur kesin. :D
tam bana uyuyor tanrının kaçması melekelr falan ama geç gerçekten yaaa ama yabancı diziler bittikten sonra olamsıda avantaj bence dizi yokluğunda iyi gidebilir
:Z:Z:Z

konuçok pompişik :D
kazara çiftleşen melekle şeytandan nasıl bişey çıkmıştır ortaya diye düşünüyordum sonunda oluşa oluşa @Çiğdem- in parlaklarından biri çıkmış piyasaya :))

@Harunnn60 ben bunun ilk bölümüne bakarımda çok karışık bişeye benziyor sanki benlik değilmiş gibi çiğdemle izlediğimiz constantine e benziyor sanki ?:)

@Tolstoyevski yi buna etiketleyeceğine colony e etiketleseydin onun bilimkurgu ile arası iyi gerçi dizilerle pek haşır neşir değil ama bakarsın colony de karar kılar :)

kazara çiftleşen melekle şeytandan nasıl bişey çıkmıştır ortaya diye düşünüyordum sonunda oluşa oluşa @Çiğdem- in parlaklarından biri çıkmış piyasaya :))

@Harunnn60 ben bunun ilk bölümüne bakarımda çok karışık bişeye benziyor sanki benlik değilmiş gibi çiğdemle izlediğimiz constantine e benziyor sanki ?:)

@Tolstoyevski yi buna etiketleyeceğine colony e etiketleseydin onun bilimkurgu ile arası iyi gerçi dizilerle pek haşır neşir değil ama bakarsın colony de karar kılar :)
Ya AMC dizilerini bilirsin iyi olur destere ama çizgi romanın konusu bu. :D

Niye çok ilginç değil mi tanrının cenneti terk etmesi kontrolü kaybetmesi filan. :D Bana çok ilginç geldi. :D
tanrı kaçmıyorki melekle şeytan çiftleşince bişey ortaya çıkıyor o varlıkta bir parlağa yerleşiyor gerisi curcuna :)
bir daha bakayımda benmi yanlış okudum yoksa ?

@destere iyice oku. :D Melek ve Şeytan durup dururken yapmıyorlar. :D
tekrar okudum aynı benim dediğim gibi tanrı kaçmıyor sadece cenneti terkedip başka bir yere seyahate gidiyor o sırada başı boş kalan kız melekle oğlan şeytan birbirlerine aşık olup çiftleşiyorlar ve devamında bunların nurtopu gibi bir yumoşu oluyor o yumoşta büyüyüp serpilince dünyaya kaçıyor gelip jess parlağına giriyor ondan sonra içinde yumoş dolaşan @Çiğdem- in parlağı zaptolmuyor kimbilir devamında ne haltlar yiyecek :)
konu tam @xemrexxx likmiş glu gluyu izleyen bunuda kaçırmaz :)

tekrar okudum aynı benim dediğim gibi tanrı kaçmıyor sadece cenneti terkedip başka bir yere seyahate gidiyor o sırada başı boş kalan kız melekle oğlan şeytan birbirlerine aşık olup çiftleşiyorlar ve devamında bunların nurtopu gibi bir yumoşu oluyor o yumoşta büyüyüp serpilince dünyaya kaçıyor gelip jess parlağına giriyor ondan sonra içinde yumoş dolaşan @Çiğdem- in parlağı zaptolmuyor kimbilir devamında ne haltlar yiyecek :)
Aaa bu diziye forumca bakalım çok değişik bir dizi bence işin içinde AMC'de var yani ergenik bir dizi olmaz. :F:F

ben izlemeyi düşünüyorum bu diziyi ama fragmandan biraz korktum açıkcası fantastik olmadan tam korku izleyemiyorum avcılar falan olucak süpernaturaldakı gibi :A:A:A

ben izlemeyi düşünüyorum bu diziyi ama fragmandan biraz korktum açıkcası fantastik olmadan tam korku izleyemiyorum avcılar falan olucak süpernaturaldakı gibi :A:A:A
başroldeki senin parlağın yanına benlik bir kızda eklense bende izlerim yoksa kurtarmaz:) süper portakaldaki gibi başrole iki tane senin parlak koyupta kızları unuturlarsa o zaman diziyi tamamen sana terkederim :)

Fragmanı çıkmadı ki ? 😱
aaa pardon bu diziyi şeyle akrıştırdım ben içine şeytan ka.çmıs ieytanla büyüyen adam dizisi vardı o diziy karıştırdım yoksa bu diziyi izlicem @destere sende izle melekler konusu falan süpernatural benzeri olucak :Z:Z:Z

aaa pardon bu diziyi şeyle akrıştırdım ben içine şeytan ka.çmıs ieytanla büyüyen adam dizisi vardı o diziy karıştırdım yoksa bu diziyi izlicem @destere sende izle melekler konusu falan süpernatural benzeri olucak :Z:Z:Z
Hahaha ya Çiğdem var ya. :FÇığlık mı atmıştın o dizide ne öyle bir şey diyordun.:F