Amazon'un Sonbahar Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
85,417
Reaksiyon puanı
64,095
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Amazon'un Sonbahar Dizileri Ne Zaman Başlıyor?

d69wc6dtosqlvzd0whle.jpg


Netflix ve Hulu gibi geçtiğimiz yıllarda dijital platform sektörüne de atılan Amazon'un sonbaharda yayınlayacağı dizilerin yayın tarihi belli oldu.

Buna göre başrol oyuncusu Tig Notaro’ın hayatından esinlenen 'One Mississippi'nin 10 bölümlük ilk sezonu 9 Eylül'de, Woody Allen'ın yazıp yönettiği ve başrollerini Miley Cyrus ile Elaine May'la paylaştığı 6 bölümlük mini dizi 'Crisis in Six Scenes' 30 Eylül'de yayına sürülecek. Ayrıca Billy Bob Thornton ve William Hurt'un yer aldığı 'Goliath' 14 Ekim'de, dönem draması 'Good Girls Revolt' da 28 Ekim'de 10 bölümden oluşacak ilk sezonlarıyla ekrana gelecek.

Öte yandan Emmy'nin fatihlerinden 'Transparent'ın 3. sezonu 23 Eylül'de, gençlik dizisi 'Red Oaks'ın 2. sezonu 11 Kasım'da, Altın Küre ödüllü 'Mozart in the Jungle'ın 3. sezonu 9 Aralık'ta, 'The Man in High Castle'ın 2. sezonu ise 16 Aralık'ta izleyiciyle buluşacak.

Bunların yanı sıra yeni dizilerden 'Sneaky Pete', 'Highston', 'Patriot', 'Z: Beginning of the Everything' ve eskilerden 'Hand of God', 'Mad Dogs' gibi yapımların da 2017'de geri dönmesi bekleniyor.
Orijinal formatta oku
 
Crisis In Six Scenes bekleniyor.....
6 bölümcük olması da ayrı üzüyor :T