Az komedi görün sayemizdeBiz aşk filmlerine gidiyoruz beraber
Az komedi görün sayemizdeBiz aşk filmlerine gidiyoruz beraber
İstemez kalsınAz komedi görün sayemizde
Hahaha yavuklu anlamında dedim onu abicim @serhatt @ozgur2113Ayy aynı evde otursak bile göturmezdım seni bu filme. Hiç bana taş atma
Aman o ne anlar aştan meşktenHahaha yavuklu anlamında dedim onu abicim @serhatt @ozgur2113
Cansunun filmleri varmı bilmiyorumda onlara götürürdün 😱 😱 😱
İki kardeş gezmeye mi çıktınız ne hoş
İzin mi verecektim sanki ahaha hayallere bak:bağir: otur oturdugun yerdeHahaha yavuklu anlamında dedim onu abicim @serhatt @ozgur2113
Cansunun filmleri varmı bilmiyorumda onlara götürürdün 😱 😱 😱
Aaa sen aslında modern bir abiydin ama küçük abi @Harunnn60 kötü etkiliyor seni sanırım pehleye pehleye @xemrexxxİzin mi verecektim sanki ahaha hayallere bak:bağir: otur oturdugun yerde
Senden daha genç @eskici ile baş göz edecem zaten abicimi sen deve tabanı olmuşsun artık @xemrexxx @Forumdashİki kardeş gezmeye mi çıktınız ne hoş
Kızım sinem bu sinema ha sinema ha ***** izin mi veririm beeAaa sen aslında modern bir abiydin ama küçük abi @Harunnn60 kötü etkiliyor seni sanırım pehleye pehleye @xemrexxx
Tamam peruğun düşecek kızma @xemrexxx @serhatt @Harunnn60Kızım sinem bu sinema ha sinema ha ***** izin mi veririm bee
Afferim bacımaTamam peruğun düşecek kızma @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Zaten sinemaya gitmiyorum evden korsan izlemek daha güzel
Senden daha genç @eskici ile baş göz edecem zaten abicimi sen deve tabanı olmuşsun artık @xemrexxx @Forumdash
Kafası kopasıcaTamam peruğun düşecek kızma @xemrexxx @serhatt @Harunnn60
Zaten sinemaya gitmiyorum evden korsan izlemek daha güzel