Ecdadımızla dalga geçiliyor diye Show TV'imi kapatırlar lö.
Sahi Show TV Allah Korusun kapansaydı ben hangi kanalın fanı olurdum acep.![]()
FOX Türkiye başka hangisi olacak.
Ecdadımızla dalga geçiliyor diye Show TV'imi kapatırlar lö.
buğra seni fox a aldırır merak etmeEcdadımızla dalga geçiliyor diye Show TV'imi kapatırlar lö.
Benimde aklıma o geldi.FOX Türkiye başka hangisi olacak.Şimdi birde TV8 ihtimalin var.
![]()
Benimde aklıma o geldi.Olabilir.
Haluk , Buğra , Ben ve Emre forumda muhteşem bir güç olurduk.
![]()
![]()
Alakaya vışşşş.buğra seni fox a aldırır merak etmezaten en yakın kanal fox sana show dan sonra ergenik+ağır totalik diziler
![]()
Pietro'ya çıtlatıyım bi.![]()
Asıl ezeli düşmanım Star TV'dir günahımı vermem.Muhteşem 4 oluyorsunuz bu durumda.
Neyse FOX Türkiye'yi seviyorsun zaten sen.Kanal D ezeli düşmenın hayatta olmazdın.Star zaten Ab sana uymaz.Atv belki derim büyük kanal olduğu için ama Fox'ta daha 6-7 yıllık kanal daha öncesi yok o nedenle Atv'de olabilirdin.![]()
Buğra Show'un durumunu görüyon bence hiç çıtlatma bu Show fanlarından kime hayır gelmiş alıyon kanala.![]()
Asıl ezeli düşmanım Star TV'dir günahımı vermem.ATV'yi de bir küçük antipatim var Kanal D'de bana çok donuk geliyor FOX candır.
![]()
2 yıl önce nasıl zirveye çıkartıysam şimdide çıkarırım vazgeçtim FOX bana hitap etme soğudum.Buğra Show'un durumunu görüyon bence hiç çıtlatma bu Show fanlarından kime hayır gelmiş alıyon kanala.![]()
2 yıl önce nasıl zirveye çıkartıysam şimdide çıkarırım vazgeçtim FOX bana hitap etme soğudum.![]()
![]()
Vazgeçtim. Amerikan kanalından hayır gelmez.''Fox candır'' yağ çekilmeye başlanmış.![]()
Vazgeçtim. Amerikan kanalından hayır gelmez.![]()
![]()