Asıl şişen DirilişAynı günde 2 ayrı dizinin 20 kitlesi olmazKaradenizi bariz şişirmişler
Asıl şişen DirilişAynı günde 2 ayrı dizinin 20 kitlesi olmazKaradenizi bariz şişirmişler
Aaa işte Totelde birinin 20 Ab de birinin 20 kitlesi var 40 reytinglik kitle sadece 2 diziyi aynı gün izliyorAsıl şişen DirilişDiriliş 20 almiyor 14 alıyor AB sayesindeAB fularlıları Karadenizi izlese 25'e çıkar reytingi
Az önce Kenanın dizisi çarşambaya gelse sokak hayvanları da izleyecek dicektim ki şimdi sen aynısı dedinAaa işte Totelde birinin 20 Ab de birinin 20 kitlesi var 40 reytinglik kitle sadece 2 diziyi aynı gün izliyorDiğer dizilerde ufak tefek reyting alıyor Çarşamba herkes televizyon izlemesi lazım hatta hayvanlara kadar
Bence burada olay dizilerde değil bu işin sırrı Çarşamba olması sanırımAz önce Kenanın dizisi çarşambaya gelse sokak hayvanları da izleyecek dicektim ki şimdi sen aynısı dedin
Youtube Twitter Karadeniz için öyle demiyorBence burada olay dizilerde değil bu işin sırrı Çarşamba olması sanırım
Konuşulucak ek yanıda yokki bu dizinin bölümü yorumladınmı yetiyorYoutube Twitter Karadeniz için öyle demiyorDirilişe diyordur
Altered Carbondan nerelere geldik vay bee
@destere olsaydı neler konuşurduk nelerKonuşulucak ek yanıda yokki bu dizinin bölümü yorumladınmı yetiyor
@destere İle aynı gidersen öyle ortada kalırsın , biz @Harunnn60 ile ne güzel bölüm sohbet ede ede gidicez
Adam dizi önerdi gitti tek başına izliyor. Üstelik izlicem dediğim halde@destere İle aynı gidersen öyle ortada kalırsın , biz @Harunnn60 ile ne güzel bölüm sohbet ede ede gidicez
@destere Sabah 8 de gelir neredesiniz der
@Harunnn60
Pazartesi bir dizi buluruz dedi tamam dedim dizi ne onuda bilmiyorumAdam dizi önerdi gitti tek başına izliyor. Üstelik izlicem dediğim haldeSen de pazartesi izleriz demişsin. Gitmiş bizim adımıza karar vermişŞimdi ortada direk gibi kaldım
Olmayan dizinin sözünü verdi yaaPazartesi bir dizi buluruz dedi tamam dedim dizi ne onuda bilmiyorumNasıl gidip izliyor bitirincemi biz başlıcaz
O dizide ne oldu bilmiyorum izliyordum bölümler kesildi araya girdi sandım ama yeni bölümler hala yok bittimi yoksa hala aradamı bilmiyorumOlmayan dizinin sözünü verdi yaaGothamı mı cıkarsam aradan?
Ben de bilmiyorum haftasonu aradan çıkarayım hızlı hızlı izleyerekO dizide ne oldu bilmiyorum izliyordum bölümler kesildi araya girdi sandım ama yeni bölümler hala yok bittimi yoksa hala aradamı bilmiyorum
Aaa ama bu sezon gerçekten iyiydi bende kalan bölümleri toparlıyım nerde kaldım onuda bilmiyorumyaBen de bilmiyorum haftasonu aradan çıkarayım hızlı hızlı izleyerekOğlan Batmen olma yolundayken bıraktık
Çok şükür Arrowu cıkardım aradan geçen haftaAaa ama bu sezon gerçekten iyiydi bende kalan bölümleri toparlıyım nerde kaldım onuda bilmiyorumyaYaa bu Cw dizileridemi araya girdi Lucifer gibi , Flash yoktu yarın Supernaturalde olmayabilir
Arrowun araya girmesi iyi olur son 2 bölümünü izlerim
3 Haftalık ara falan ozamanÇok şükür Arrowu cıkardım aradan geçen haftaVe yeni senaryoyla gelecek gibi bitti. İnş öyle olur.
Evet Flash yoktu. Spn de yoktur yarınBu haftasonu aradan gothamı cıkarayım diyorum bakalım. Sen de izle bari @destere bıraktıysa bizim gibi çağirmayalım onu o sonra izlesin öcümüzü almalıyızBedel ödetmeliyiz
Yok Arrow musterih ol3 Haftalık ara falan ozamanSupernatural de hele mini sezon finali gibi bitmişti son sahne oradan anlamak lazımdıArrowun son 2 bölümü bende yok onu bakmış olurum yarın olmaz inş
Olsun mayıs ayına kadar aralıksız izlerizSupernaturalde yok ama
Saniye saniyesine ileri sarmadan izlediğim tek diziOlsun mayıs ayına kadar aralıksız izleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?