eğer netflix yapımı olsaydı ve görünürde bir yere konsaydı kesin izlerdimKompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil
eğer netflix yapımı olsaydı ve görünürde bir yere konsaydı kesin izlerdimKompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil
Ben 8 @destere 7 vermiş. Sen ecünnü kız için 5 vermişsinO blade runneri @destere ben sen beğenmemiştikBu dizide o havadaysa yandık zaten bölümüde hevessiz şekilde yorumlamışsın@Forumdash
Yarın Punisher ve bunun 1.bölümlerini bakıcam @destere bu sabah bile izleyebilir bunuBen 8 @destere 7 vermiş. Sen ecünnü kız için 5 vermişsin
https://fav10.net/forum/threads/blade-runner-2049-film-yorumları.275126/
Ben kurdelayı kestimYarın Punisher ve bunun 1.bölümlerini bakıcam @destere bu sabah bile izleyebilir bunu
Aaa pardon 1 demişim 6.bölümünü izlicez ilk 5 izleyip mola vermiştikBen kurdelayı kestimFinish kurdelasını kim keserse artık@Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz
S01B01
Dizi genel olarak kesinlikle Blade Runner 2049'dan fazlaca etkilenmişe benziyor. Anlaşilması güç (ilki izlemediğim için) kendisine çeken bir atmosfer. Bu dizi de aynı öyle olmuş. Şuan senaryoda kafama takılan bi kaç soru var, kendimi adapte etmeye çaliştiğim ama dizinin kasvetli ama milenyum sokakları harika bir görsellik katmiş. Ayrıca aksiyon olarak da güzel.
Ben açılışı yaptım @destere @Çiğdem- @MasacRE-Blade'ye çok benzettiğim sahne, karaktein sokakta kafayı bulmasıOtel sahnesi harikaydı
7.5/10
O blade runneri @destere ben sen beğenmemiştikBu dizide o havadaysa yandık zaten bölümüde hevessiz şekilde yorumlamışsın@Forumdash
valla yedibuçuk iyidir blade runner ne kadar kasvetli olsada merak duygularımı kabartmıştı o açıdan forumdash ın ilk bölüm yorumu ilaç gibi geldi artık diziye gönül rahatlığıyla dalabiliriz
Yarın gece yorumumu yaparımBen kurdelayı kestimFinish kurdelasını kim keserse artık@Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz
cicili bicili gudnayt hogathaYarın gece yorumumu yaparım
Ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere
Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmetBen kurdelayı kestimFinish kurdelasını kim keserse artık@Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz
Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ?
Netflix den yeni bir iddialı dizi daha , 10 bölümü ile yayınlandı .
Konusu : Dizi, fantezi ve bilim kurgu romanları ile bilinen İngiliz yazar Richard K. Morgan'ın 2002 yılında yayınlanmış aynı isimli romanından uyarlanmıştır. 25. yüzyılda geçecek hikaye eğer insan zihni dijitalleştirilse ve ruhlar bir bedenden diğerine transfer edilebilse neler olacağını konu ediniyor. Eskiden yıldızlar arası bir savaşçı olan Takeshi Kovacs 500 yıl boyunca hapis edilir ve istemediği bir geleceğe indirilir. Ölümün modasının geçtiği bu dünyada eğer bir cinayetin gizemini çözebilirse, ona yeni bir yaşam şansı sunulacaktır.
Bu başlık altından yorum görüşlerinizi belirtebilirsiniz .
@Harunnn60 @eskici @Forumdash @MasacRE- @xemrexxx
E sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemekAyol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet@Çiğdem-
İspanyol diziye soğuk dedimE sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemekYeni başlıyoruz bizde @Forumdash 1 bölüm izlemiş daha sadece
Buna da demiş olman lazım ya @Çiğdem- buna da soğuk dememiş miydi Harun yaİspanyol diziye soğuk dedimPunisheri de izle
Bi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!!Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet@Çiğdem-
EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuşE sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemekYeni başlıyoruz bizde @Forumdash 1 bölüm izlemiş daha sadece
Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağımBi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!!
EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuşNeyse ağirdan alıyorum dizi sizi beklemek için. Sali günü çifter çifter zlerim cuma bitiririm haberiniz olsun uşaklar
1x1. Bölüm
valla idare eder bir dizi başroldeki biraz daha robotumsu değilde insana benzer olsa dahada iyi olacaktı
burdada başoğlan takesi denen hergele itici olsada şu kristin denen polis kırması mal kadındanda nefret ettim oyuncular yönünden hayal kırıklığı @Çiğdem- @Forumdash
ama konu olarak sevdim diziyi özellikle şu günümüzdeki ssk lı dar gelirlilere uygulanan sistemin bundan yüzlerce yıl sonrada devam ettiğini öğrenince kahkaha attımdemekki gelişim her zaman tek taraflı kimi deveyi havuduyla götürürken kiminede üçün biri düşüyor
miriam bancroft u sevdim öyle içim ısındı kadına
7 yaşındaki çocuk ölünce yeni vücut olarak çocuğa ihtiyar bir teyzenin vucudunu vermişlerdi kadın itiraz edincede sizin sigortanız bunu karşılıyor demesinlermi)kristinin takeshinin peşinde koşturması falan filan çok cıvık sahnelerdi oralar rezalet
oteldeki çatışma görüntüleri harikaydı
bundan sonrası bizim baş camış takeshi nin , laurens bancroft un vurulma şeysini araştırırken kötülerle savaşına şahit olacağız
S01B01
Dizi genel olarak kesinlikle Blade Runner 2049'dan fazlaca etkilenmişe benziyor. Anlaşilması güç (ilki izlemediğim için) kendisine çeken bir atmosfer. Bu dizi de aynı öyle olmuş. Şuan senaryoda kafama takılan bi kaç soru var, kendimi adapte etmeye çaliştiğim ama dizinin kasvetli ama milenyum sokakları harika bir görsellik katmiş. Ayrıca aksiyon olarak da güzel.
Ben açılışı yaptım @destere @Çiğdem- @MasacRE-Blade'ye çok benzettiğim sahne, karaktein sokakta kafayı bulmasıOtel sahnesi harikaydı
7.5/10
Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağım
1.Bölüm evet bu diziyi @MasacRE- değil @Forumdash önermiş bölümü izleyince anladım1x1. Bölüm
valla idare eder bir dizi başroldeki biraz daha robotumsu değilde insana benzer olsa dahada iyi olacaktı
burdada başoğlan takesi denen hergele itici olsada şu kristin denen polis kırması mal kadındanda nefret ettim oyuncular yönünden hayal kırıklığı @Çiğdem- @Forumdash
ama konu olarak sevdim diziyi özellikle şu günümüzdeki ssk lı dar gelirlilere uygulanan sistemin bundan yüzlerce yıl sonrada devam ettiğini öğrenince kahkaha attımdemekki gelişim her zaman tek taraflı kimi deveyi havuduyla götürürken kiminede üçün biri düşüyor
7 yaşındaki çocuk ölünce yeni vücut olarak çocuğa ihtiyar bir teyzenin vucudunu vermişlerdi kadın itiraz edincede sizin sigortanız bunu karşılıyor demesinlermi)kristinin takeshinin peşinde koşturması falan filan çok cıvık sahnelerdi oralar rezalet
bundan sonrası bizim baş camış takeshi nin , laurens bancroft un vurulma şeysini araştırırken kötülerle savaşına şahit olacağız
1x1. Bölüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?