Netflix Altered Carbon 1.Sezon Yorumları

Kompo teorilerini düşünüp ve seven birisi olarak acaba La Casa de Papel'i izledin mi önceden diye içimden geçmedi değil
eğer netflix yapımı olsaydı ve görünürde bir yere konsaydı kesin izlerdim
ama sen söyleyincede netflixde sayfalara baktım yoktu görünürde
hatta orda arama butonunu kullanmak zorunda kaldımki genelde yapmadığıım bir davranıştır

S01B01

Dizi genel olarak kesinlikle Blade Runner 2049'dan fazlaca etkilenmişe benziyor. Anlaşilması güç (ilki izlemediğim için) kendisine çeken bir atmosfer. Bu dizi de aynı öyle olmuş. Şuan senaryoda kafama takılan bi kaç soru var, kendimi adapte etmeye çaliştiğim ama dizinin kasvetli ama milenyum sokakları harika bir görsellik katmiş. Ayrıca aksiyon olarak da güzel.
Blade'ye çok benzettiğim sahne, karaktein sokakta kafayı bulması
Otel sahnesi harikaydı
Ben açılışı yaptım @destere @Çiğdem- @MasacRE-

7.5/10

O blade runneri @destere ben sen beğenmemiştik
Bu dizide o havadaysa yandık zaten bölümüde hevessiz şekilde yorumlamışsın
@Forumdash

Yarın Punisher ve bunun 1.bölümlerini bakıcam @destere bu sabah bile izleyebilir bunu
Ben kurdelayı kestim
Finish kurdelasını kim keserse artık
@Harunnn60 Luke cage için şey diyor. Biz zaten bu adamı Jessica da gördük neden onu dizi yaptılar ki diyor. Eee sen şimdi diyorsun Punisher izlicem. Eee soruyorum size bu punisher da Daredevil'da oynadı neden izliyorsunuz

Aaa pardon 1 demişim 6.bölümünü izlicez ilk 5 izleyip mola vermiştik

Supernaturalı ne yaptın bölüm yorumu yaptım izleyince gel çok önemli süprizler var

O blade runneri @destere ben sen beğenmemiştik
Bu dizide o havadaysa yandık zaten bölümüde hevessiz şekilde yorumlamışsın
@Forumdash

valla yedibuçuk iyidir blade runner ne kadar kasvetli olsada merak duygularımı kabartmıştı o açıdan forumdash ın ilk bölüm yorumu ilaç gibi geldi artık diziye gönül rahatlığıyla dalabiliriz

valla yedibuçuk iyidir blade runner ne kadar kasvetli olsada merak duygularımı kabartmıştı o açıdan forumdash ın ilk bölüm yorumu ilaç gibi geldi artık diziye gönül rahatlığıyla dalabiliriz
Yarın gece yorumumu yaparım

Ben kaçıyorum cicili bicili rüyalar sizlere

Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet
@Çiğdem-

Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ?

Son düzenleme:
Ayol adam TWD başrol oynadı bırak saygıdan izleyelim bir zahmet
@Çiğdem-

Bu dizinin konusu güzel geldi bana bende izlerim. inş başlamamışsındır ?
Bi zahmet buna da başla Killing'ten Holder var. Saygı duruşuna geç!!!

E sana 100 kere söyledik soğuk deyip durdun şimdi nerden esti izlemek
Yeni başlıyoruz bizde @Forumdash 1 bölüm izlemiş daha sadece
EE hani sen izlememişsin? @destere dün izlerim demişti. @Çiğdem- zaten @destere ayak basmadan foruma adım atmaz olmuş
Neyse ağirdan alıyorum dizi sizi beklemek için. Sali günü çifter çifter zlerim cuma bitiririm haberiniz olsun uşaklar

Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağım

1x1. Bölüm

valla idare eder bir dizi başroldeki biraz daha robotumsu değilde insana benzer olsa dahada iyi olacaktı

burdada başoğlan takesi denen hergele itici olsada şu kristin denen polis kırması mal kadındanda nefret ettim oyuncular yönünden hayal kırıklığı @Çiğdem- @Forumdash

ama konu olarak sevdim diziyi özellikle şu günümüzdeki ssk lı dar gelirlilere uygulanan sistemin bundan yüzlerce yıl sonrada devam ettiğini öğrenince kahkaha attım
demekki gelişim her zaman tek taraflı kimi deveyi havuduyla götürürken kiminede üçün biri düşüyor

miriam bancroft u sevdim öyle içim ısındı kadına

7 yaşındaki çocuk ölünce yeni vücut olarak çocuğa ihtiyar bir teyzenin vucudunu vermişlerdi kadın itiraz edincede sizin sigortanız bunu karşılıyor demesinlermi
)kristinin takeshinin peşinde koşturması falan filan çok cıvık sahnelerdi oralar rezalet

oteldeki çatışma görüntüleri harikaydı
bundan sonrası bizim baş camış takeshi nin , laurens bancroft un vurulma şeysini araştırırken kötülerle savaşına şahit olacağız

7 yaşındaki kıza yaşlı vucut verilmesi gerçekten tuhaftı
Hayır adama 250 yıl ceza verilip payına cillop gibi beden düşüş
Polis kadında o sahnelerde bişeyler diyordu. İyi vucutları polis servisi kullanıyormuş filan

Evet oyunculuklar düşük. Takeshi'nin gerçek versiyonları hele
Bencoft beyfendi ve karısı bi de yeni bedenli Takeshi'den oyunculuk anlamında bişey beklemiyorum zaten. Bencoft umarım kendini öldürmüştür de deli hallerini izleriz filan
Şimdi 2.bölümü izlicem. Pazartesiden sonra çifter gitmeyi düşünüyorum.

Bugün 1 veya 2 bölüm izleyerek başlangıcı yapacağım

1.Bölüm evet bu diziyi @MasacRE- değil @Forumdash önermiş bölümü izleyince anladım
dizi aksiyonlu güzel gerçi türk dizilerinde aksiyon bağımlısı olarak yabancı dizide fantastik barındırmayan aksiyon dizilerni nedense pek bakmıyordum ama bu dizi aksiyonu diğer bölümlerde sürdürsün sıkılmadan izlerim

Bölümde anlamadım bir şey oldu onuda spoiye yazayım

Şimdi bu başrolde olan adam şeye benzemiyormu onun eski bedenini öldüren askere o adamınmı vucudunu vermişler ona onu anlamadım

Bar kavgası güzeldi orada çalışan bıyıklı adamı düşman sanmıstım ama iyi taraftan çıktı
Ayrıca beni öldüreni bul diyen adamda bu dizideki asıl favorim olucağa benziyor daha fazla rol alırsa diğer bölümler

Miriam sanat eseri gibi bir kadin giyinis tarzini cok begendim
Ilerleyen bölümlerde kirstini de begenirsin umarim