The_Erinch
Favori Üye
Fenerbahçe'nin maçları genelde ikinci yarı zevkli oluyor.Aaaaaaa Fenerbahçe nin zevkli maçı sayılıdır 😁🤭 @Araf
0-3 bitsin1-3 biter demiştim Kicktipp'de ama 0-2 bitse daha iyi olur. 3 hafta boyunca gol yememiş oluruz.
Kusura bakma bunu yeni gördümTebrikler @Dosi
Bir şey mi demiştin?İrfan, Mesut ikisi birden yok 3 puan zor.
1-1 yazmış bideBir şey mi demiştin?
Fenerbahçe'ye olan inancı sıfır, hiç güvenmiyor. Caner Erkin'i gönderdi diye Vitor Pereira'ya aşırı şekilde kinli.1-1 yazmış bide
O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti olduFenerbahçe'ye olan inancı sıfır, hiç güvenmiyor. Caner Erkin'i gönderdi diye Vitor Pereira'ya aşırı şekilde kinli.
Ben de büyü bozulmasın diye bu avatarda kaldım.O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti oldudeğiştirirsem büyü bozulur diye korkuyorum
Milli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.O değilde şimdi araya milli takım maçı girecek ve bu avatarı en az 2 hafta daha kullanacağım garanti oldudeğiştirirsem büyü bozulur diye korkuyorum
Yeter ki hep kazanalım 10 ay kalsınBen de büyü bozulmasın diye bu avatarda kaldım.
Biz bazinga ile ne diyoruz sen ne diyorsun. Ben avatarımı değiştirmeye cesaret eder miyim sanıyorsun?Milli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.
Karadağ’ı hafife almazsak yeneriz Cebelitarık’ı da @ArafMilli takımlı olanı yapsın @Tolstoyevski, belki milli takım şaha kalkar. Maçlar bitince Fenerbahçe versiyonuna geçersin yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?