"Altınsoylar" Dizisinin Çekimleri Başladı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,613
Puanı
1,061
Kanal D'nin yeni ve iddialı dizisi "Altınsoylar"ın çekimleri başladı!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Türkan Derya ve Murat Aksu’nun yapacağı, başrollerinde Şebnem Bozoklu, Cihat Tamer, Bennu Yıldırımlar, Ayça Ayşin Turan, Aras Aydın, Ünal Yeter, Birsen Dürülü, Görkem Şarkan ve Burak Sevinç’in yer aldığı dizinin çekimleri 2 gün önce perşembe günü start verdi.

Dizinin çekimlerinin başladığını ise dizinin yönetmeni Türkan Derya "Bol kahkahalı ve bol reytingli olsun" sözleriyle duyurdu.

"Altınsoylar" Ekim'de Kanal D'de!
images.jpg

Bence en iyi isim "Altınsoylular"dı. Bu isim de fena değil de ilk onu duyup gordügüm icin eksik geliyor bana. :D

@denizz19 Maaile den vazgeçilmis. :A

Hahaha sesli güldüm. :F

Ben İzlemeyeceğim zaten ama destekleyip reklam yapıyorum. Gerisini yapımcı ve kanalım dusünsün :A
Sen yokken kanalının destekçisi olurum. :A Gerçi sen askerdeyken de konu açarsın bence yazıcı falan olursan forumdan çıkmazsın :F

Hahaha sesli güldüm. :F

Ben İzlemeyeceğim zaten ama destekleyip reklam yapıyorum. Gerisini yapımcı ve kanalım dusünsün :A
Sen yokken kanalının destekçisi olurum. :A Gerçi sen askerdeyken de konu açarsın bence yazıcı falan olursan forumdan çıkmazsın :F

Sen gider Showu desteklersin, güvenmiyorum sana :A