Altın Portakal Ödüllü 'İki Şafak Arasında' Filmi MUBI'de!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,470
Reaksiyon puanı
62,744
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
1468971.jpg


MUBI son dönem Türk sinemasının en seçkin örneklerini izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor.

Selman Nacar'ın yazıp yönettiği; başrollerini Mücahit Koçak, Nezaket Erden, Erdem Şenocak, Bedir Bedir, Burcu Gölgedar ve Ünal Silver'in paylaştığı ödüllü film 'İki Şafak Arasında' da 22 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

58. Altın Portakal Film Festivali'nden 'En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu' ve 'En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu' ödülleriyle dönen film, geçtiğimiz aylarda Ankara ve Boğaziçi gibi prestijli film festivallerinde gösterildi ve İtalya'nın prestijli organizasyonlarından Torino Film Festivali'nden ödülle döndü.

Filmin konusu ise şöyle:
Kadir, akşam sevdiği kızın ailesiyle tanışacağı için oldukça heyecanlıdır. Ancak babasının tekstil fabrikasında iş kazasının gerçekleştiğini öğrendiğinde planları değişir. Kazayı işçinin ailesine söylemeyi üstelenen Kadir, işçinin ailesi için elinden geleni yapmaya hazırdır. Bu süreç içerisinde Kadir, hayatını üstüne kurduğu tüm değerlerin sarsıldığını hissetmeye başlar.

İki Şafak Arasında, 22 Ocak Cumartesi gününden itibaren MUBI'de!

 

bazinga

Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
92,997
Reaksiyon puanı
49,674
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
İzleriz. Mubi'nin bu yerli atılımı devam eder umarım. Normalde yıllarca beklenen yerli filmleri hızlıca buluşturması çok güzel.