Altın Kelebek'e Laf Etmeden 2 Kere Düşünün

o da nazlı tolga iki yıl üst üste:Dödüller sanırım bir önceki yılın performansına veriliyor

- - - Ekleme - - -

aynen 1.5 milyon izlenen 20 dk altın kelebek sisteminde 9 milyon oy alamaz ya da yayınlanmayan dizi tüm dizileri sollayamaz :D

Televizyondizisi ödülünden MY veya Hürrem ciksa acaba bu kadar bu konunun üstünde durarmiydin diye sormaktayim kendime :D

Televizyondizisi ödülünden MY veya Hürrem ciksa acaba bu kadar bu konunun üstünde durarmiydin diye sormaktayim kendime :D

niye durayım jürili ya da fan oylamalarında da my alıyor ödülleri :) karadayı ile my karşılaşmasdın diye adamalr antalya da kategorileri ayırdı :D my yi izleyen 7.5 milyon insan var :)20 dk adına ödülü alan ilker aksum olsa itiiraz etmezdim çünkü adamın oyunculuğu çok konuşuldu bu sene ayrıyeten kişiye değil de diziye oy veren en sağlam kitle my ve karadayıda

niye durayım jürili ya da fan oylamalarında da my alıyor ödülleri :) karadayı ile my karşılaşmasdın diye adamalr antalya da kategorileri ayırdı :D my yi izleyen 7.5 milyon insan var :)20 dk adına ödülü alan ilker aksum olsa itiiraz etmezdim çünkü adamın oyunculuğu çok konuşuldu bu sene ayrıyeten kişiye değil de diziye oy veren en sağlam kitle my ve karadayıda

Belki o saglam kitle arasinda 20 Dakika izleyende vardir? :)

Belki o saglam kitle arasinda 20 Dakika izleyende vardir? :)

hiç sanmıyorum en azından facedeki beğenen sayısından pek öyle durmuyor :) fanı olan dizi neye önem verirse onda kazanır mesela tuba-songül fanalrı en son o tvdizisi anketine önem verdi,kenan fanalrıaltın kelebek e önem veriyor,my fanalrı ht nin en iyielr ödüllerine saldırdı Alalh tan aynı ödüllere saldırmıyor bu fanalr :D

hiç sanmıyorum en azından facedeki beğenen sayısından pek öyle durmuyor :) fanı olan dizi neye önem verirse onda kazanır mesela tuba-songül fanalrı en son o tvdizisi anketine önem verdi,kenan fanalrıaltın kelebek e önem veriyor,my fanalrı ht nin en iyielr ödüllerine saldırdı Alalh tan aynı ödüllere saldırmıyor bu fanalr :D

Aynilarina sarsinlar daha iyi olur :D yada herkes herkese sarsin :F

Adaletli olmasalar bu kadar sene hala bu prestiji korumayı başaramazlardı. Tabloda Kanal D'nin biraz önde olduğunu ve her yıl ödüller aldığını görebiliyoruz ama bunu normal karşılamak lazım. Kanal D'de ödüllük yapımlar oluyor hep ve diğer ödüllerde de öne çıkan kanallardan oluyor.

Bu yıl Star'ın önplana çıkacağını ve Kanal D'yi geçebileceğini düşünüyorum ödül sayısında...

Bendeki izlenimide Kanal D 'ye veriliyor ödül gibisin.Bakalım bu sene iyi gidemeyen kanal D'de yine ödülleri alırsa şaşirim.

önceki senelerde kanal d dışında diğerlerinin borusu ötmüyordu :F

Kanal D binbir gecenin başladiği sene zirveyi oynadi yoksa önceki senelerde bu kadar isim yapmıyordu.Yaptiği diziler Memoli Çılgın Bediş Ruhsar evet isim yapan diziler ama kalite??? 2007'den önceki listeleride araştirsaydın ya :X