Hayır çekildik ilk turlar oynanırkanKız katılımınızı reddettiler demiyon da
Hayır çekildik ilk turlar oynanırkanKız katılımınızı reddettiler demiyon da
Kendini kandırmaya devam etHayır çekildik ilk turlar oynanırkanAma 2.kategoride görmeyince aklımdan çıkmış bu ne saçmalık diyordum şimdi taşlar yerine oturdu
Tilki Kıza ödül verirler bu saçmalıkta yer alamayızKendini kandırmaya devam et
Ona ödül vermekte en büyük saçmalık zatenTilki Kıza ödül verirler bu saçmalıkta yer alamayız
Böyle bir şarkı mı vardı?
Ben Haluk Bilginer'e oy verdim. Haluk bey olmasa verirdim oyumu ama EKK'yeİnş erkek oyuncu rolunu Vartolu kazanır . Arasın İçerde dizisinde kazanması gerekiyordu orayı izlettiren oydu ama burayı izlettirende Vartolu@xemrexxx @serhatt @MasacRE- @MEnes @kerem @Sherlock
O hepimizden meraklı
Sırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz yaO hepimizden meraklı
@xemrexxx sağolsunSırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz ya
Sırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz ya
O hepimizden meraklı
Kütüklükten bazen Eyşanlığa kaçıyor hiç ortası yok bu oğlanın
Teşekkürler.Eline sağlık @Aserat
yine güzel bir yazi olmuş. Çoğuna katılıyorum.
Berkay Hardal (Meleklerin Aşkı) ve
Hazal Kaya & Burak Deniz (Bizim Hikaye)
bunların şansının olacağını düşünüyorum
Öyle Zaten
Hiç bir tercihine katılmadığım bir yazı olmuş. Ancak "hayranlar" sayesindesayesinde böyle sonuçların çıkmasını umuyorum. Ne zaman bu ödülleri seçkin jüri verir o zaman gözümde daha fazla değeri olur.
Vartolunun ne haddine ödül kazanmak
@Aserat emeğine sağlık eray güzel analiz yapmışsın yine bakalım nasıl dağıtılcak ödüller
Böyle bir şarkı mı vardı?
Ben Haluk Bilginer'e oy verdim. Haluk bey olmasa verirdim oyumu ama EKK'ye
Törene 1 hafta kala tahminleri güncelledim. Sivri kısımları da törpüledim umarım @ozgur2113'ü memnun edebiliriz bu sefer. Okumak isteyen bakabilir.4N1K İlk Aşk'a şans tanımamanızın nedeni nedir acaba? Bence bir ödül alacaktır.
En iyi senaryoyu hala Meriç Acemi alır diyorsan beni memnun edemedin.Törene 1 hafta kala tahminleri güncelledim. Sivri kısımları da törpüledim umarım @ozgur2113'ü memnun edebiliriz bu sefer. Okumak isteyen bakabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?