Hayır çekildik ilk turlar oynanırkanKız katılımınızı reddettiler demiyon da![]()
Hayır çekildik ilk turlar oynanırkanKız katılımınızı reddettiler demiyon da![]()
Kendini kandırmaya devam etHayır çekildik ilk turlar oynanırkanAma 2.kategoride görmeyince aklımdan çıkmış bu ne saçmalık diyordum şimdi taşlar yerine oturdu
![]()
![]()
![]()
Tilki Kıza ödül verirler bu saçmalıkta yer alamayızKendini kandırmaya devam et![]()
Ona ödül vermekte en büyük saçmalık zatenTilki Kıza ödül verirler bu saçmalıkta yer alamayız![]()
![]()
![]()
Böyle bir şarkı mı vardı?
Ben Haluk Bilginer'e oy verdim. Haluk bey olmasa verirdim oyumu ama EKK'yeİnş erkek oyuncu rolunu Vartolu kazanır . Arasın İçerde dizisinde kazanması gerekiyordu orayı izlettiren oydu ama burayı izlettirende Vartolu![]()
![]()
@xemrexxx @serhatt @MasacRE- @MEnes @kerem @Sherlock
O hepimizden meraklı
Sırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz yaO hepimizden meraklı![]()
@xemrexxx sağolsunSırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz ya![]()
Sırf şu yorumu yapmayın diye oyumu diye belirttim özellikle, ne fesat insanlarsınız siz ya![]()
O hepimizden meraklı![]()
Kütüklükten bazen Eyşanlığa kaçıyor hiç ortası yok bu oğlanın
Teşekkürler.Eline sağlık @Aserat
yine güzel bir yazi olmuş. Çoğuna katılıyorum.
Berkay Hardal (Meleklerin Aşkı) ve
Hazal Kaya & Burak Deniz (Bizim Hikaye)
bunların şansının olacağını düşünüyorum
Öyle Zaten![]()
Hiç bir tercihine katılmadığım bir yazı olmuş. Ancak "hayranlar" sayesindesayesinde böyle sonuçların çıkmasını umuyorum. Ne zaman bu ödülleri seçkin jüri verir o zaman gözümde daha fazla değeri olur.
Vartolunun ne haddine ödül kazanmak![]()
@Aserat emeğine sağlık eray güzel analiz yapmışsın yine bakalım nasıl dağıtılcak ödüller![]()
Böyle bir şarkı mı vardı?![]()
Ben Haluk Bilginer'e oy verdim. Haluk bey olmasa verirdim oyumu ama EKK'ye![]()
Törene 1 hafta kala tahminleri güncelledim. Sivri kısımları da törpüledim umarım @ozgur2113'ü memnun edebiliriz bu sefer. Okumak isteyen bakabilir.4N1K İlk Aşk'a şans tanımamanızın nedeni nedir acaba? Bence bir ödül alacaktır.
En iyi senaryoyu hala Meriç Acemi alır diyorsan beni memnun edemedin.Törene 1 hafta kala tahminleri güncelledim. Sivri kısımları da törpüledim umarım @ozgur2113'ü memnun edebiliriz bu sefer. Okumak isteyen bakabilir.![]()