"Altın Kelebek Ödülleri" Kanal D'de!

Halk oylaması göz önüne gerçekten alınsaydı Tuba 4 sene üst üste alırdı ödülü Tuba'daki fan topluluğu kimsede yok :) malum kız 1 milyonu aştı :)
Zaten gerçekten halk oylamasının göz önüne alınarak verildiği anketlerde Tuba açık ara topladı ödülleri
Berenin çok izlenen 2 dizisi var aşkı memnu ve fatmagül ikisininde neden izlendiği çok belli
Hatırla Sevgili dizisinde oynarken Tuba'da ıhlamurlar altında dizisinde oynuyordu.Ve hatırla sevgiliyi geçiyordu ıhlamurlar altında :)

halkoylaması denince aklına fan topluluğu geliyor fanların sayısı türkiye nufusunun milyonda biri değildir halk nete girmiyorki fanlarla gerçek oranları karşılaştırıyorsun :)) dikkat edersen nette zirvede olan diziler reytingde diplerde demekki netteki izleyici halkı yansıtmıyor .. beren ise son 4 yılda zirveyi ele aldı ama dediğin hatırla sevgilide muhteşem bir diziydi ordaki rolüyle sevmiştim bereni özellikle nejdet karakterini oynayan şimdiki muhteşemin pargalısı okan yalabık diziyi sürüklüyordu berenle birlikte .. ıhlamurlar altındayı takip ediyordum taaa ki tuba katılana kadar diziye tuba katılınca diziyi bıraktım :))) daha önceki kız tipsizdi ama tubadan daha doğaldı :)))

Esra ve Mügenin ayni kategoride yarisacagini pek sanmiyorum.. geçen sene de öyle olmamisti. Hakeden kazansin. :)

bencede aynı kategoride olmamalılar ama sabah proğramlarını toplu olarak kadın proğramı diye ayırırlar diye öyle bişey dedim .. yoksa mügenin proğramı daha çok gerilim ve polisiye ağırlıklı esranın ki evlenme proğtramı alakasız yani :)))

Halk oylaması göz önüne gerçekten alınsaydı Tuba 4 sene üst üste alırdı ödülü Tuba'daki fan topluluğu kimsede yok :) malum kız 1 milyonu aştı :)
Zaten gerçekten halk oylamasının göz önüne alınarak verildiği anketlerde Tuba açık ara topladı ödülleri
Berenin çok izlenen 2 dizisi var aşkı memnu ve fatmagül ikisininde neden izlendiği çok belli
Hatırla Sevgili dizisinde oynarken Tuba'da ıhlamurlar altında dizisinde oynuyordu.Ve hatırla sevgiliyi geçiyordu ıhlamurlar altında :)

tuba kim ya tuba unutuldu bile fındık fıstık o.

tanıtım gerçekten çok iyi olmuş bunu beğenmeyenler ne bekliyodu acaba :D

- - - Ekleme - - -

kurtlar vadisi aday mı ? Gerçi pana film böyle ödüllere aday olmaz

ödül alamayıncada aday olmadık demek güzel bi duygu heralde

Altın Kelebek Ödüllerini 20:45'den 21:30'a kadar izleyeceğim ancak :)

Adaylık sistemi yok ödüller adaysız veriliyor. Sadece Kanal D'ye verildiğine katılmıyorum geçtiğimiz yıl Doğan Grubu dışında diğer kanallardan isimler de ödüller aldılar. Geçen yıl Yahşi Cazibe, Aslıhan Gürbüz, Esra Erol, Acun Ilıcalı, Meryem Uzerli gibi isimler almış örnek olarak.

Dizi kategorilerinin yanı sıra müzik kategorileri de olacak ve onları da merak ediyorum doğrusu. Güzel bir gece olacaktır. Altın Kelebek gerçekten prestijli bir ödül...

haluk iki laf yapmadan banı yemiş ne iş ya yazık oldu arkadaşa :))