"Altın Kelebek Ödülleri" Kanal D'de!

Kanal D'de muhteşem sonuçlar alacaktır
Başarılar

tanıtımlar güzel ama sesi mi yok

Stardayken 5 reyting almıştı Kanal Dde her halde 8 reytingi aşar. Kanal D her zamanki gibi muhteşem bir tanıtım filmi hazırlamış

Tanıtım filmleri çok iyi olmuş gerçekten. Kanal D bu işi biliyor.

Bu ödüllerin gerçekten oylar dikkate alınarak verildiğine kesinlikle inanmıyorum.Her zaman o yıl Kanal D'nin yeni başlayan dizi ve oyuncularına gidiyor ödüller.Bu yıl yılın dizisi Kuzey Güney erkek oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ bayan oyuncuda Beren Saat veya Ayça Bingöl'e gidecektir

Tanıtımlarının her ikisinide beğenmedim ama böyle ödül törenlerini izlemeyi çok seviyorum. Yayınlandığı saatte Survivor olduğu için gece tekrarını izlicem.

- - - Ekleme - - -

Oyların zaten büyük bir kesimini Kanal D belirliyor. %20lik bir pay dilimi kadar oy verenlerin hakkı oluyor diye düşünüyorum.

Bende senin gibi düşünüyorum hatta bence tüm karar Doğan Gurubuna ait boşuna insanlara oy verdiriyorlar sırf halkın seçtiği isimler demek için tabi yersen

Bende senin gibi düşünüyorum hatta bence tüm karar Doğan Gurubuna ait boşuna insanlara oy verdiriyorlar sırf halkın seçtiği isimler demek için tabi yersen
Kral TV müzik Ödülleride öyle değilmiydi. Sosyal Medyada herkes Adını Feriha Koydumun kazansın diye herkes nasıl sms attı. Hemde bi kere de değil yani 10-15 kere atan arkadaşlarım var benim. ma Muhteşem Yüzyıl kazandı. Neden? Hem Doğuş Grubunun bir dizisi diye. Hemde dizinin reklamını yapmak için.

berene giden her ödül bana verilmiş gibi beni mutlu eder umarım berene gider ödüller
))

- - - Ekleme - - -

kanalD de yayınlanıyorsa 12 civarı reyting alır kkanalD klas kanal işi biliyor ..

berene giden her ödül bana verilmiş gibi beni mutlu eder umarım berene gider ödüller
))

- - - Ekleme - - -

kanalD de yayınlanıyorsa 12 civarı reyting alır kkanalD klas kanal işi biliyor ..

Berene gider büyük ihtimal geçen sene ayça bingöl'e vermişlerdi.Bu senede yine berene verirler halk oylaması göz önüne alınsaydı feriha,hazal ve çağatay ödülleri toplardı

Benim tarafimdan açilacak olan yorum konusunda her sey canli olacak! Pazartesi'ni bekleyin ve pisman olmayin!

Berene gider büyük ihtimal geçen sene ayça bingöl'e vermişlerdi.Bu senede yine berene verirler halk oylaması göz önüne alınsaydı feriha,hazal ve çağatay ödülleri toplardı

halk oylaması göz önüne alınsaydı her yarışmada son 6 yıldaki tüm ödülleri beren toplardı .. berenin dizileri reyting rekoru kırıyor... tubanın dizileri bizde iş yapmıyor araplar alıyor.. aradaki fark işte memleketimin güzel insanı beren her ödülü hakediyor
))

Bu sene Ayça Bingöl veya Erkan Petekkaya ödül almamalilar..

- - - Ekleme - - -

Esra Erol da ödül almayi hakediyor!

Kanal D'nin WEB sayfasına hastayım.18sn videoyu 20kere donarak oynatıyor.

ayça bingöl ödül aldı zaten iyi oyuncu ama en iyisi değil .. erkan petekkaya ise zaten süper oyuncu hakediyor ödülü ..

Erkan Petekkaya çok iyi bir oyuncu evet, fakat baska tecrübeli oyuncularda ödül almalilar bence..

Halk oylaması göz önüne gerçekten alınsaydı Tuba 4 sene üst üste alırdı ödülü Tuba'daki fan topluluğu kimsede yok
malum kız 1 milyonu aştı

Zaten gerçekten halk oylamasının göz önüne alınarak verildiği anketlerde Tuba açık ara topladı ödülleri
Berenin çok izlenen 2 dizisi var aşkı memnu ve fatmagül ikisininde neden izlendiği çok belli
Hatırla Sevgili dizisinde oynarken Tuba'da ıhlamurlar altında dizisinde oynuyordu.Ve hatırla sevgiliyi geçiyordu ıhlamurlar altında