Yahu alakası showun yine gidip ona rol teklif etmesiŞeref Sözü Show TV'nin dizisi de bu dizi ile ne alakası var?Sadece teklif gitmiş, ama kabul etmemiş bu.
Son Yaz diye bir dizide, bence Kanal D'de olacak dizi.Ama Show'da olabilir yine.
![]()
Yahu alakası showun yine gidip ona rol teklif etmesiŞeref Sözü Show TV'nin dizisi de bu dizi ile ne alakası var?Sadece teklif gitmiş, ama kabul etmemiş bu.
Son Yaz diye bir dizide, bence Kanal D'de olacak dizi.Ama Show'da olabilir yine.
![]()
Yahu alakası showun yine gidip ona rol teklif etmesiBak diğer dizi de show olabilirmiş. Hep show
![]()
Şeref Sözü'nü kimse kabul etmiyor.Neden acaba?
O bence magazin abartması olabilir.Alperen neyse de Çağatay'a şaşırdım ben.Haftada 200 bin kazanacağın bir işi neden kabul etmezsin.
![]()
O bence magazin abartması olabilir.
Teklif gelmiştir ama o kadar değil. Kulaktan kulağa büyümüştür.Zannetmem.Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
![]()
Teklif gelmiştir ama o kadar değil. Kulaktan kulağa büyümüştür.![]()
Hayır bazı kanallar oyuncuyla anlaşir. Mesela Özcan atv ile anlaşmişti haniShow kaliteden anlıyor valla.Bırakmıyor peşini.
Show'mu teklif ediyor ki? Yapımcı teklif ediyor.![]()
Hayır bazı kanallar oyuncuyla anlaşir. Mesela Özcan atv ile anlaşmişti haniYada Meryem Star'la anlaşmişti hani
Kanal D Beren ile anlaşmişti hani
Var örnekler böyle
Çağatayı alamayınca çakmalarla idare edelim demişlerdirHım, bilmiyorum onları ama o kadar isim varken Show niye Alperen ile anlaşsın?Ama anlaştıysa da helal olsun.
![]()
Çağatayı alamayınca çakmalarla idare edelim demişlerdir(Çağataya benzediği için demedim
)