Yalnız ben Alman vatandaşıyım.Hain Alamancı seni. 😡😡
Yalnız ben Alman vatandaşıyım.Hain Alamancı seni. 😡😡
Beni de yanına al. ❤️Yalnız ben Alman vatandaşıyım.
Beni de yanına al. ❤️
1 i özel,2'si resmî toplam 3o zaman bu hafta toplam 2 maç va r yani ?
Ortağım, o başka bir şey istiyor da Forum buna müsaade etmez.
Seyredecek olsaydın,Trt spor'u mu ? Rtl yi mi? tercih ederdin.Şuan izlemiyorum bile, heyecanlı değil çünkü.
RTL tabii ki ama evde süs gibi duran TV'yi kaldırdım. MacBook'tan izlerdim yine.Seyredecek olsaydın,Trt spor'u mu ? Rtl yi mi? tercih ederdin.
Tv anten mi ,kablolu mu, abonelik mi?RTL tabii ki ama evde süs gibi duran TV'yi kaldırdım. MacBook'tan izlerdim yine.
90 artı 4 te ucuz yırttık @DosiVe şuana kadar açtığım Milli maç yorum konularımda henüz yenilgimiz yok
Daha öncekiler zaferdi ama bu en azından yenilgi olmadı
(Galiba bu 3. Yorum konum)
@Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx
Aynen. Çok heyecanlıydı sonlara karşı. Kaçırdığımız goller oldu. Hele o üst direğe çarpan.90 artı 4 te ucuz yırttık @Dosi
Hasan Ali kaldırım ne yaptı trending topic olmuş twitterda @DosiAynen. Çok heyecanlıydı sonlara karşı. Kaçırdığımız goller oldu. Hele o üst direğe çarpan.
Mustafa Denizli'nin tabiriyle içimizdeki İrlandalılarYalnız ben Alman vatandaşıyım.
Kicktipp orda da aynı yöntemle gidiyorsun oyüzden bunu saymıyoruzNiye kimse berabere demiyor tek ben dedim berabere bitti Cesur oynatması hocanın iyiydi
Orada kararsız kalınca berabere yazıyorum ama derbi ve bu maça hissederek yazdım. Zaten kicktoppta rezaletimKicktipp orda da aynı yöntemle gidiyorsun oyüzden bunu saymıyoruz
2021 haziranda bol mesai yapacaksın desene. Zor bir gruba düşmüştü Türkiye İtalya filan vardı, diğer iki takımı unuttum.Ve şuana kadar açtığım Milli maç yorum konularımda henüz yenilgimiz yok
Daha öncekiler zaferdi ama bu en azından yenilgi olmadı
(Galiba bu 3. Yorum konum)
@Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx