Almila Hilal Konu Sahibi Favori Üye Katılım 20 Mart 2011 Mesajlar 6,840 Reaksiyon puanı 1,615 Puanı 284 Konum İSTANBUL 30 Haziran 2013 #21 Forumdash' Alıntı: Ali Ayşe'yi Seviyorun Afişindeki harfleri silmeseydiniz çok daha güzel olur. Bak orjınali gerçekten çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Aslında dediğin gibi yapmayı düşündüm ama bu daha güzel geldi gözüme Evet biliyorum 😉
Forumdash' Alıntı: Ali Ayşe'yi Seviyorun Afişindeki harfleri silmeseydiniz çok daha güzel olur. Bak orjınali gerçekten çok güzel. Genişletmek için tıkla ... Aslında dediğin gibi yapmayı düşündüm ama bu daha güzel geldi gözüme Evet biliyorum 😉
F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,127 Reaksiyon puanı 40,349 Puanı 1,060 30 Haziran 2013 #22 Almila' Alıntı: Aslında dediğin gibi yapmayı düşündüm ama bu daha güzel geldi gözüme Evet biliyorum 😉 Genişletmek için tıkla ... Neyse.Afiş seçimin başarılı ama Başarılar.
Almila' Alıntı: Aslında dediğin gibi yapmayı düşündüm ama bu daha güzel geldi gözüme Evet biliyorum 😉 Genişletmek için tıkla ... Neyse.Afiş seçimin başarılı ama Başarılar.
Almila Hilal Konu Sahibi Favori Üye Katılım 20 Mart 2011 Mesajlar 6,840 Reaksiyon puanı 1,615 Puanı 284 Konum İSTANBUL 30 Haziran 2013 #23 Forumdash' Alıntı: Neyse.Afiş seçimin başarılı ama Başarılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim
Forumdash' Alıntı: Neyse.Afiş seçimin başarılı ama Başarılar. Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim