NOW Ali Ayşe'yi Seviyor - Dizi Yorumları

Dizi gayet iyi gidiyor şu ana kadar. :):)

OzaN beğendin mi ?

Ben gayet beğendim. İlk bölüm tanıtım bölümü gibiydi. :) Diğer bölüm daha iyi duracak gibi gözüküyor. :) Gökçe Özyol'u, sert rolünde görünce tuhaf oldum. :D

Ben diziyi ilk dakikasından itibaren sonuna kadar izledim ve diziyi beğendim.Oyuncular çok iyiler gerçekten ve ilk andan favorimi seçtim Ayşe :)

Hakan Yılmaz'a bıyık çok yakışıyordu, bıyıksız pek alışamadım. :)

OzaN beğendin mi ?

Ben gayet beğendim. İlk bölüm tanıtım bölümü gibiydi. :) Diğer bölüm daha iyi duracak gibi gözüküyor. :) Gökçe Özyol'u, sert rolünde görünce tuhaf oldum. :D
Ben de oldukça beğendim. İşler Güçler'den sonra ilk kez bir dizinin 2. bölümünü izleyeceğim herhalde. :):)

Gökçe Özyol İki Aile'de daha da sert bir roldeydi. :):)

Ali Ayşe'yi Seviyor - 1.Bölüm - Tek Parça

Moderatörün son düzenlenenleri:
bugün başlamış galiba bilmiyodum bakmadım hiç

İzledim tekrarını kadro süper espriler yerinde pazar akşamları ideal bir dizi olmuş. :D

Dizi 88 dakikaymış, hiç belli olmuyor. O kadar hızlı gelişti ki olaylar, kısa sandım. :D

Ali Ayşe'yi Seviyor 2.Bölüm Özeti (03.02.2013)

Mahallede cümbüş başladı. Sonunda iki aile tanıştı. Kemal Bey, Ayten Hanım’ı istemeye gitiğinde Ali de Ayşe’sini buldu. Ayten Hanım’ın oğlu Bekir’in ani dönüşü kız istemeyi kabusa çevirdi. Kemal Bey bu son dakika darbesiyle başa çıkmaya çalışırken, Ali, Ayşe’ye yaklaşmanın yollarını aramaya başlar. Evde heyecan doruktadır. Ahu ile Yakup’un çocuk hayali gerçekleşecek mi? Mahallede dedikodu büyüyor. Ayten Hanım ile Kemal Bey bir barışma yemeği planlar. Bu yemek iki aileyi, tek bir aile yapabilecek mi?

Ali Ayşe'yi Seviyor 3.Bölüm Özeti (10.02.2013)

İki aile arasında tertip edilen yemek Yeşim’in baskınıyla felakete dönüşmüştür. Yeşim’in, Kemal’e ilan-ı aşıyla ortalık birbirine girer. Ayten, Kemal’i zampara olarak ilan eder ve Kemal’e iki çift laf sarfetmek için soluğu berberde alır. Ahu, Ayten’in berberi bastığını Yeşim’e haber vermesiyle mahallede kızılca kıyamet kopar. Ali’nin, Ayşe’ye kavuşabilme ihtimali de böylece zora girmiştir. Ayten ve Kemal’i barıştırmak için Ali elinden geleni yapacaktır. Aktör Kayhan, Kemal’e Ayten’in kalbini yeniden kazanmak için müthiş bir fikir verir. Ali ve Kemal kolları sıvayıp müthiş fikri hayata geçirmek için harekete geçer. Felaket, Kemal ve Ali’nin yakasını yine bırakmayacaktır. Aşk ve cümbüş dolu macera doludizgin devam eder.

Ali Ayşe'yi Seviyor 4.Bölüm Özeti (17.02.2013)

Kemal ve Ali’nin bando çıkarması polis baskınıyla son bulmuştur. Kemal, Ali ve beraberindekiler aşk için nezarethanelere bile düşmüştür. Ayten hanım oğlu Bekir’in baskısı sebebiyle Kemal’i arayıp geçmiş olsun bile diyemez. Kemal, Ayten’in onu aramamasına içerlemiştir. Ali, Ayşe’nin etrafında pervane olmaktadır. Ali eline karanfilleri alıp soluğu Ayşe’nin okulunda alır. Ali ve Ayşe ilk defa başbaşa kalıp birbirlerini tanıma fırsatı yakalayacaktır. Ayten, Kemal’i arar ve nihayet evlerine misafir olacaklarını söyler. Kemal bu durumu yanlış anlar. Ayten ve çocukları güya onu istemeye geliyorlardır. Kemal, Ayten ve çocuklarının gelişini gizlemek için büyük çaba sarfedecektir fakat Ahu ve Yakup’un geceyi mahvetmek için harika planları vardır. Ahu ve Yakup öyle bir plan yaparlar ki ev bir anda tımarhaneye döner.