Ali İl 'Sadakatsiz' Kadrosunda! | Kanal D

Benim aklıma direk Bahar ve Derya geldi.
Umarım partner olurlar da Volki Tolki ortada kalır.

Aynen, diziyi izleyince aklıma zaten direk FHvK ile Zalim İstanbul karakterleri geldi, Kardeş Çocukları izlemediğim için bilmiyorum. Senarist her işinde aynı şeyleri yapıyor, ama yine de izlettieiyor.

------

Ne kaybolması ya
Bölüm başındaki ölüm şeylerini diyorum ben.
KAYIP ARANIYOR! afişleri asıldı ya, ölmediği kesin çünkü.

Reactions: kerem
Masumiyet fena değildi senaristten dolayı konusu FHvK, Zalim İstanbul ve Kardeş Çocukları'na çok benziyor. Neler olabileceğini tahmin edebiliyorum duruma göre göz gezindirebilirim.

Aynen, diziyi izleyince aklıma zaten direk FHvK ile Zalim İstanbul karakterleri geldi, Kardeş Çocukları izlemediğim için bilmiyorum. Senarist her işinde aynı şeyleri yapıyor, ama yine de izlettieiyor.
Zaten Sirma Yanik'in butun dizileri ayni konu muziklere kadar hersey benzer ama cidden Fazilet'i andiriyor hepsi.

Reactions: Emre Ozansoy
Amin. 🙏

Volkan'ın Derin'i dudaktan öpmesinin hemen ardından Asya'yı araması hala da akıllanmadığını iyice belli ediyor. Finalde güzel bir kötü son bekliyorum onun için.

Olmedigi kesin ama o sahneler reyting icin yapilmistir diye dusunuyorum ben zaten
Bu bolumun basini pek izleyemedim ki ben bu hafta.
Evet zaten izleyici kaptırmamak için yapıldı. Son haftalar da Ali olayları ile düşüşler olmuştu çünkü.

Bu bölüm kayıp aranıyor ilanı asıldı, bir de kadın cesedi bulundu o kadar.
------

Amin. 🙏

Volkan'ın Derin'i dudaktan öpmesinin hemen ardından Asya'yı araması hala da akıllanmadığını iyice belli ediyor. Finalde güzel bir kötü son bekliyorum onun için.
Final de Asya ile Derin birlikte olup öldürseler ne güzel olur.

Çok güzel sahneler izleyebiliriz bu ikili ile.

Orijinal diziler bitince (sanırım burada da sıfırı tüketmişler) yeni oyuncuların girmesi yazılı olmayan bir kural mı.
Yani eldeki karakterlerle yeni konular bulunamıyor mu cidden merak ediyorum.

Göz gezindim fena değildi ama erkek başrol çok kötü ya. Ne 35 yaşında duruyor, ne de başrol olabilecek biri değil.

Bence gayette gösteriyor ya

------

Sanada olmamış Serkay konusunda sanada katılmıyorum
evet komiser rolü ile geliyormuş diziye