Ali İl 'Sadakatsiz' Kadrosunda! | Kanal D

Derin için gelmiş olabilir doğru ya. Ona da artık bir partner lazımdı zaten. :A

Masumiyet fena değildi senaristten solayı konusu FHvK, Zalim İstanbul ve Kardeş Çocukları'na çok benziyor. Neler olabileceğini tahmin edebiliyorum duruma göre göz gezindirebilirim. :A
Benim aklıma direk Bahar ve Derya geldi. :A Umarım partner olurlar da Volki Tolki ortada kalır. :F

Aynen, diziyi izleyince aklıma zaten direk FHvK ile Zalim İstanbul karakterleri geldi, Kardeş Çocukları izlemediğim için bilmiyorum. Senarist her işinde aynı şeyleri yapıyor, ama yine de izlettieiyor. :A
------

Ne kaybolması ya :A Bölüm başındaki ölüm şeylerini diyorum ben.
KAYIP ARANIYOR! afişleri asıldı ya, ölmediği kesin çünkü. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Masumiyet fena değildi senaristten dolayı konusu FHvK, Zalim İstanbul ve Kardeş Çocukları'na çok benziyor. Neler olabileceğini tahmin edebiliyorum duruma göre göz gezindirebilirim. :A

Aynen, diziyi izleyince aklıma zaten direk FHvK ile Zalim İstanbul karakterleri geldi, Kardeş Çocukları izlemediğim için bilmiyorum. Senarist her işinde aynı şeyleri yapıyor, ama yine de izlettieiyor. :A
Zaten Sirma Yanik'in butun dizileri ayni konu muziklere kadar hersey benzer ama cidden Fazilet'i andiriyor hepsi.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Benim aklıma direk Bahar ve Derya geldi. :A Umarım partner olurlar da Volki Tolki ortada kalır. :F

Amin. 🙏

Volkan'ın Derin'i dudaktan öpmesinin hemen ardından Asya'yı araması hala da akıllanmadığını iyice belli ediyor. Finalde güzel bir kötü son bekliyorum onun için. :A

• Harika
Olmedigi kesin ama o sahneler reyting icin yapilmistir diye dusunuyorum ben zaten :A Bu bolumun basini pek izleyemedim ki ben bu hafta. :A
Evet zaten izleyici kaptırmamak için yapıldı. Son haftalar da Ali olayları ile düşüşler olmuştu çünkü.

Bu bölüm kayıp aranıyor ilanı asıldı, bir de kadın cesedi bulundu o kadar.
------

Amin. 🙏

Volkan'ın Derin'i dudaktan öpmesinin hemen ardından Asya'yı araması hala da akıllanmadığını iyice belli ediyor. Finalde güzel bir kötü son bekliyorum onun için. :A
Final de Asya ile Derin birlikte olup öldürseler ne güzel olur. :bhr: :A

Çok güzel sahneler izleyebiliriz bu ikili ile. :love1:

20210227_193645.jpg

Orijinal diziler bitince (sanırım burada da sıfırı tüketmişler) yeni oyuncuların girmesi yazılı olmayan bir kural mı. :A Yani eldeki karakterlerle yeni konular bulunamıyor mu cidden merak ediyorum. :A

Göz gezindim fena değildi ama erkek başrol çok kötü ya. Ne 35 yaşında duruyor, ne de başrol olabilecek biri değil. :(

Bence gayette gösteriyor ya :(
------

35 yaş konusunda haklısın, çok abartı olmuş o. Ama rolün altından kalkmış.

Bu arada sanırım Derin mevzusu ile ilgili katılmış diziye Ali İl. Birsen Altuntaş komiser yazmış.

@slhttnmtl @Veteran @haluk792 @mesmeso61 @Angelica @EmreCan

Sanada olmamış Serkay konusunda sanada katılmıyorum :A evet komiser rolü ile geliyormuş diziye :D

• Beğendim