Algı Eke'den 'Hizmetçiler' Açıklamaları!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,641
Reaksiyon puanı
62,976
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
5e6157a1ae298bfbea659242.jpg


Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler için geri sayım devam ediyor.

Yapımcılığını Fabrika Yapım'ın üstlendiği dizide başrolleri Deniz Baysal Yurtçu, Selen Domaç, Aleyna Solaker, Seçkin Özdemir ve Yiğit Kirazcı gibi isimlerle paylaşan Algı Eke, bugün Posta gazetesinden Oya Çınar'a verdiği röportajda dizide kendisinin neyin cezbettiğini ve canlandırdığı Atiye karakterinin detaylarını anlattı.

İşte o röpörtaj:
‘Hizmetçiler’ daha baştan adıyla insanı meraklandırıyor. Sizin ilginizi ve merakınızı bu hikayede ne çekti?
Ben, son yıllarda hem bizde hem de tüm dünyada insanların çoklu karakter hikayelerini daha ilgiyle takip ettiğini düşünüyorum. Bu bir uyarlama aslında. Orijinali ‘Polvo de Estrellas’. Biz daha önce hep zenginleri izledik. Onların altında çalışanları çok görmedik. O açıdan fikir beni cezbetti.

Nasıl bir hikayesi var?

Dört farklı yaş grubundan, zengin evlerinde hizmet eden, evi çekip çeviren kadınların hem kendi hayatlarını hem birbirileriyle dostluklarını ve bu eksende dönen hikayelerini izleyeceğiz.

Atiye Kulaksız nasıl bir karakter?

Atiye, trajedinin içinde gülmeye çalışan bir kadın. Her şeyi gülerek kompanse ediyor. Espriye vuruyor… Çok konuşuyor, dedikoduyu çok seviyor ama kötücül bir yanından değil. İnsanların hayatını merak ediyor. Çocuk yapmak istiyor ama bir türlü olmuyor. Hayatının en büyük gayesi bu. Böyle dertleri olan bir kadın.

Gerçek hayatta böyle bir kadın profili size ne düşündürür, ne hissettirir?

Biz Artvinliyiz. Ailem Karadenizli, aslında Gürcü’yüz. Benim kendi aile büyüklerimde gördüğüm, tanık olduğum bir durum bu. Çok sağlam kadınlar vardır böyle. Cenazeden çıkıp eğlenmeye giden, karalar bağlayıp oturmayan, çocuklarını büyüten, evin her şeyini yöneten ama aynı zamanda dedikodusunu da yapan, hayatın esprisini yakalayabilen kadınlar… Benim anneannem de böyle bir kadındı. Atiye o yüzden hiç yabancı bir karakter değil bana.

Röpörtajın tamamına şuradan ulaşabilirsiniz.

Hizmetçiler, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de Kanal D'de!
 

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,641
Reaksiyon puanı
62,976
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
İnanıyorum ki bu kadar dram ve entrikanın arasında Atiye yüzümüzü bol bol güldürecek ve belki de en sevdiğimiz karakter olacak. Algı'yı böyle bir karakterde izlemek güzel. :Z
 

Emre Ozansoy

Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,942
Reaksiyon puanı
57,138
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Algı'yı sadece 'Hayat Sevince Güzel'de izleme fırsatım olmuştu, eminim Atiye karakteri ile bu dizide de farkını ortaya koyacaktır. :)
 

cemilkelle

Yeni Üye
Katılım
7 Mart 2020
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
4
Puanı
4
bu siteden bir şey anlamadım ama üye oldum takip ediyorum çok karışık bir site sadece dizi mi yorumluyorusunuz burada bir haftadır gelip gidiyorum gizli gizli sadece corana vürüsü ve dizler mevcut
 

S.G.A.T.

Favori Üye
Katılım
12 Şubat 2012
Mesajlar
22,974
Reaksiyon puanı
8,357
Puanı
1,061
Konum
Usa
ciddi ciddi oturup izleyeceğim. İnanıyorum bu diziye. Sezonun en büyük sürprizi olacak.
 
  • Harika
Reactions: Emre Ozansoy