Halamlar var onlara derim yazdırırlarÖnce Amerika'ya gitmen lazımSen Giresun'un yaylalarına mı yazdıracaksın ismini
![]()
Halamlar var onlara derim yazdırırlarÖnce Amerika'ya gitmen lazımSen Giresun'un yaylalarına mı yazdıracaksın ismini
![]()
Bu forumda cidden kimse konuyu okumuyor galiba@S.G.A.T.
Bakın ne yazmış Xantier fotonun altına: Sticker'ları yapıştırarak herkesin kendi ismini yazdırması mümkün.
Eşek kadar yazdım artık, gözünüzden kaçmaz herhaldeKız zaten ABD'de, oraya gidip kendi ismini yazdırmış işte bu kadar basit yok fotoşop falan
![]()
@XanTier’in açtığı konular da kendisi gibi.
@XanTier’in açtığı konular da kendisi gibi.
Şifreyi çözüp konuyu anlamak gerekiyor.![]()
Sadece Dünya Starı adaylarına izin veriyolarmış
Sadece okumak gerekiyor canısı. Okuma sorunun varsa benim suçum yok.@XanTier’in açtığı konular da kendisi gibi.
Şifreyi çözüp konuyu anlamak gerekiyor.![]()
Ağlattılar: Zaten ALeyna böyle fanları hak etmiyor, karşısında dursunlar daha iyiOff kimlerle uğraşıyoruz ya @XanTier![]()
Nereden bu?@XanTier sonunda bir konuna girmiş bulunmaktayım yorum yaparak
Ve bu resme en uygun resim olarakta benimde 2 ay önce çektiğim benzer bir resim tam uyumlu olur diye düşündüm
@MasacRE- @Tolstoyevski @S.G.A.T.
@mrt-06 benimki orjinal![]()
Bizim buradanNereden bu?![]()
Bak @Çiğdem- bu İsveç'denmiş. Los Angeles'ta Şöhretler Kaldırımında bile yok Einstein'ın yıldızı, ama Aleyna Tilki'nin var@XanTier sonunda bir konuna girmiş bulunmaktayım yorum yaparak
Ve bu resme en uygun resim olarakta benimde 2 ay önce çektiğim benzer bir resim tam uyumlu olur diye düşündüm
@MasacRE- @Tolstoyevski @S.G.A.T.
@mrt-06 benimki orjinal![]()
yokmu 😱 Başka bir gün gidince tek tek bakacam kimler kimler varBak @Çiğdem- bu İsveç'denmiş. Los Angeles'ta Şöhretler Kaldırımında bile yok Einstein'ın yıldızı, ama Aleyna Tilki'nin var![]()
harika bir haber ama şimdi kıza gelen basacak giden basacak![]()
Geleceğin dünya starı Aleyna Tilki geçtiğimiz günlerde annesi Havva Tilki'yle birlikte Los Angeles'a Türkiye'deki eğitimini dondurup dil eğitimi almak için gitmişti. Los Angeles'ın en ünlü caddesi olan Hollywood Yıldızlar Şöhretler Kaldırımı'nda Dünyaca ünlü kişilerini isimlerini içeren yıldızlar yer alıyor. Aleyna Tilki'nin ismi ise o isimlerden birisi oldu.
Sticker'ları yapıştırarak herkesin kendi ismini yazdırması mümkün.
@Çiğdem- ismini kaçkar dağlarına yazdıracağımÖnce Amerika'ya gitmen lazımSen Giresun'un yaylalarına mı yazdıracaksın ismini
![]()
yalana bak
Yokmuş ben de şaşırdımyokmu 😱 Başka bir gün gidince tek tek bakacam kimler kimler var![]()
Sadece Dünya Starı adaylarına izin veriyolarmış
Sadece okumak gerekiyor canısı. Okuma sorunun varsa benim suçum yok.
Ağlattılar: Zaten ALeyna böyle fanları hak etmiyor, karşısında dursunlar daha iyi![]()
@destere de benim adımı Kaçkar Dağlarına yazdıracakmış bunlar onun yanında ne kiOff kimlerle uğraşıyoruz ya @XanTier![]()
Kaçkar dağıyla los encılıs bir mi Allah aşkına?
Daha cici bizimkisi işte @destere sapıkta olsa ara sıra böyle incelikler yapıyorKaçkar dağıyla los encılıs bir mi Allah aşkına?![]()
kaçkar dağındaki yazı sadece yüz görümlülüğü hediyem olacak @Çiğdem- eKaçkar dağıyla los encılıs bir mi Allah aşkına?![]()
aynen yani dışım sapık oysa içim tertemiz