S.G.A.T.
Emekli
Objektifliğin bir gün öldürecek beni.Fazla mütevazi davranmış. Shakira kim ki10 seneye kalmaz hepsini sollayacak
![]()
Bana göre başarılı değil. Velev ki 200-300 milyon dinlenmesi bir başarı diyelim. Bu başarı asla kendisinin emeğiyle kazanılmış bir başarı değil. Şarkılarındaki yapay ses güzel ama onun değil. O Ses'te dinledik gerçek sesini. Berbat.
ama shakira daha çok malzemeye sahipmiş 17 yaşındayken
Ciddiye almayın ayoll @Harunnn60 sende ciddiye alıp banlama @S.G.A.T. ıama shakira daha çok malzemeye sahipmiş 17 yaşındaykenyinede aleynam haklı TSE standartlarına göre haydi haydi yerli shakira olmaya adaydır
![]()
@RüzgarGülü siz @S.G.A.T. ile aynı mekanda mı içiyorsunuz?Ciddiye almayın ayoll @Harunnn60 sende ciddiye alıp banlama @S.G.A.T. ıBüyük hitimalle yine şarhoş kafayla yazılmış bir mesaj
![]()
![]()
![]()
Hhaha olabiir @S.G.A.T. ayyaş modda oluyor abzen ben ayırt edebiliyorum oan ki mesajlarını@RüzgarGülü siz @S.G.A.T. ile aynı mekanda mı içiyorsunuz?Merak ettim ondan soruyorum.
@Harunnn60 yetki fakiri, istese de banlayamaz.Hadi iyi geceler.
Sgat yi hiç sevmem@RüzgarGülü siz @S.G.A.T. ile aynı mekanda mı içiyorsunuz?Merak ettim ondan soruyorum.
@Harunnn60 yetki fakiri, istese de banlayamaz.Hadi iyi geceler.
Sgat yi hiç sevmem![]()