Aleyna Tilki: Türkiye Benim Sayemde Yerli Shakira'yı Gördü!

Fazla mütevazi davranmış. Shakira kim ki :A 10 seneye kalmaz hepsini sollayacak :bhr:

Objektifliğin bir gün öldürecek beni. :bhr: @Çiğdem- oklavanı devreye soksan diyorum artık. :A
Shakira mı 17 yaşında daha başarılıydı, Aleyna mı? :A Hadi objektif olarak kıyaslayalım :A @XanTier @Çiğdem-
Aleyna daha reşit olmadan bu kadar hayrana sahip. Yaptığı 2 şarkı da gerçek anlamda patladı. Sesi de güzel 10 sene içinde Dünya Starı olmaması için hiç bir neden yok gerçekten. :D

Shakira mı 17 yaşında daha başarılıydı, Aleyna mı? :A Hadi objektif olarak kıyaslayalım :A @XanTier @Çiğdem-
Aleyna daha reşit olmadan bu kadar hayrana sahip. Yaptığı 2 şarkı da gerçek anlamda patladı. Sesi de güzel 10 sene içinde Dünya Starı olmaması için hiç bir neden yok gerçekten. :D
Bana göre başarılı değil. Velev ki 200-300 milyon dinlenmesi bir başarı diyelim. Bu başarı asla kendisinin emeğiyle kazanılmış bir başarı değil. Şarkılarındaki yapay ses güzel ama onun değil. O Ses'te dinledik gerçek sesini. Berbat.

ama shakira daha çok malzemeye sahipmiş 17 yaşındayken :) yinede aleynam haklı TSE standartlarına göre haydi haydi yerli shakira olmaya adaydır :)

Objektifliğin bir gün öldürecek beni. :bhr: @Çiğdem- oklavanı devreye soksan diyorum artık. :A

ama shakira daha çok malzemeye sahipmiş 17 yaşındayken :) yinede aleynam haklı TSE standartlarına göre haydi haydi yerli shakira olmaya adaydır :)
Ciddiye almayın ayoll @Harunnn60 sende ciddiye alıp banlama @S.G.A.T. ı :F Büyük hitimalle yine şarhoş kafayla yazılmış bir mesaj :A :A :A

Shakirahahahahhaha :A :A

altinkelebek-aleynatilki-620x320.jpg