yurt dışında oldukları için haklarına yakalama kararı çıkarılanlar ise Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, Mert Vidinli oldu.
yurt dışında oldukları için haklarına yakalama kararı çıkarılanlar ise Şeyma Subaşı, Şevval Şahin, Mert Vidinli oldu.
Din istismarı yapmak ne kolay oh.!
Bir cacık olmaz bundan40 yılın başı 1 tane işe yarae başkan bulmuştu @12.Adam onu da tutukluyorlarbahtsız bedevi oldu tam 12.melun
@Bully @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Mr.At
40 yılın başı 1 tane işe yarar başkan bulmuştu @12.Adam onu da tutukluyorlarbahtsız bedevi oldu tam 12.melun
@Bully @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Mr.At
Beni madonna alıştırdı desin olay globale taşınsınDokunmasınlar güzel hatunuma .ss
Nefret ediyorum şöyle şeyler yapanlardan
Malum kişinin başımıza bela ettiği pek çok kişiden biri maalesef. 😒😒Nefret ediyorum şöyle şeyler yapanlardan
En iyisini yapıyorsun kardeşim. Boşver bilme daha iyi. Kafayı yersin yoksa sende mi Brütüs diye.Haberler de olmasa birçoğunun ünlü olduğunu ogrenemicem
Ben hâlâ yeni nesilin çoğunu tanımıyorum sanırım bu da benim ayıbım yada içerikler uymuyor bana![]()
Kahraman mı hocam boşver sen birçoğundan daha gereklisin ünlülerin çoğu boş isimlerHaberler de olmasa birçoğunun ünlü olduğunu ogrenemicem
Ben hâlâ yeni nesilin çoğunu tanımıyorum sanırım bu da benim ayıbım yada içerikler uymuyor bana![]()