- Reaksiyon puanı
- 31,729
- Puanı
- 1,059
Bilmiyorum artık birileri kraliçe diyor kendisineKraliçe mi?Kayda değer birisi olmasa da konsept konusunda belirtildi, fazlasına gerek yok.
Bilmiyorum artık birileri kraliçe diyor kendisineKraliçe mi?Kayda değer birisi olmasa da konsept konusunda belirtildi, fazlasına gerek yok.
İyi dedin .Bilmiyorum artık birileri kraliçe diyor kendisineGerçi sen de Barış'a laf söyleyene kadar kraliçe diyordun da bir şekilde yanlışından döndün en azından ona da şükür
@Emre Ozansoy sıradaki açıklamayı böyle bekliyor zatenKonuyu açan @Emre Ozansoy ‘du, yine saniyesinde açtığı içindir
Kuz bu anca @serhatt ın düzenleyeceği yarışmada 1.olur onun da konusu parkur yarışı olmazNe şampiyonu, şampiyonunuz Yiğit Dikmen.
Ondan şüphem yok
Gönlümün 1. si benim.Kuz bu anca @serhatt ın düzenleyeceği yarışmada 1.olur onun da konusu parkur yarışı olmaz
Az bile yapmış ama yine de bu onun çirkef olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Bilmiyorum artık birileri kraliçe diyor kendisineGerçi sen de Barış'a laf söyleyene kadar kraliçe diyordun da bir şekilde yanlışından döndün en azından ona da şükür
Aleyna’nın ismi açıklandığından beri olaylar baya çalkalanıyorBunun için depresyona girip söylemişti şarkıyı; azıcık @serhatt @Alos @Emre Ozansoy dan ders almalı 1 erkek için depresyona girilir mi1 düzine olsa neyse
Ekli dosyayı görüntüle 123035
Bu kadar haberi nasıl öğrendin ?Aleyna’nın ismi açıklandığından beri olaylar baya çalkalanıyorbunların arasında tam olarak ne geçti acaba, biri açıklanınca diğeri kesin olmayacak deniliyor? Ailelerin isteğide bu yöndeymiş. Batuhan’a aynı takımda olmazsınız sözü verilip ikna edilmeye çalışıyor.
Aleyna bir yandan şarkıcı Berkay ile polemikte, paramı vermedi diyor ve Acun’un çalışanı ile Gökhan arasında aşk dedikodusu vardı inkar etmişti hep ama Berkay bir röportajda Gökhan’ın kız arkadaşıymış onun önerisi ile yardım ettim olaylarının muhatabı ben değilim dedi.
Daha yarışma başlamadan ortalık çalkalanmaya başladı. Bu yarışmacılarının çoğunun polemikleri başlar ve adaya birbirine bilenerek giderlerbol kaos olacağı şimdiden belli
Aleyna ile Poyraz’da polemikliydi zaten. Ayşe’de getirilirse olaylar büyür sjjsjjs
Ana sayfama düştü Aleyna konusunu açtıktan sonraBu kadar haberi nasıl öğrendin ?
Sayfayı Sık kullanılanlar a mı ekledin ?Ana sayfama düştü Aleyna konusunu açtıktan sonraAcunun sayfasına baktım diye artık yarışmacıları ile alakalı haberler ana sayfaya geliyor genelde. Bu sadece bir kısmıydı
Hayır, öyle rast gele geliyor ana sayfayaSayfayı Sık kullanılanlar a mı ekledin ?
Chrome da keşfeti kapatmadığın için gelir, bana da geliyordu ben kapattım kurtuldum.Hayır, öyle rast gele geliyor ana sayfaya
Benimki opera, pek anlamam. Olsun arada eğlenceli paylaşımlar görüyorumChrome da keşfeti kapatmadığın için gelir, bana da geliyordu ben kapattım kurtuldum.
Gene ters köşe oldum.Benimki opera, pek anlamam. Olsun arada eğlenceli paylaşımlar görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?