Ne gayriresmisi, videolu görüntülerle tescillenmiştiO gayriresmi açıklamaydı. Resmi açıklama yeni geldi. Resmi açıklamanın konusunun açılması caizdir
Ne gayriresmisi, videolu görüntülerle tescillenmiştiO gayriresmi açıklamaydı. Resmi açıklama yeni geldi. Resmi açıklamanın konusunun açılması caizdir
Kuz sporu senin şekilde yaparlar inş. SurvivordaDoğru yolu bulduysa demek ki.
------
Sen düş de kafan kırılsın inş.
Yeni geldi ya dur şimdi.Ne gayriresmisi, videolu görüntülerle tescillenmiştihepimiz izledik o sahneyi
Olmaz ifşa rahat ol.Kendisinin konusu yaz öncesi açıldığı için yeniden açılması forum kurallarına uygun değil çünküpatladın @Yakamoz-Asi
------
Şışşşşt ben şifreli konuşmuştum. İfşa etmene gerek yok
Amin.
İyi olmuşResmen gecemin içine eden video.
Resmi imza atılmamıştı. Sadece geliyor musun sorusuna evet dedi. Her evlenme teklifine evet denince evlenilmiş mi olunuyorNe gayriresmisi, videolu görüntülerle tescillenmiştihepimiz izledik o sahneyi
Benle olan hep iyi olur.
Sonuç olarak konusu açılmıştı, yeniden açamazdık diyorum. Bizim kurallar katıResmi imza atılmamıştı. Sadece geliyor musun sorusuna evet dedi. Her evlenme teklifine evet denince evlenilmiş mi olunuyor
Foruma yeni gelmiş olabilirim ama Survivor bilgim yerindedirYeni geldi ya dur şimdi.Anca toparlıyor. @MasacRE
Ahlaklı bir insanım ben.Valla @serhatt böyle ṣeyler paylaṣmıyor en azından
En azından o konuya açıklama twitini atabilirdiniz onu bile yapmamışsınızSonuç olarak konusu açılmıştı, yeniden açamazdık diyorum. Bizim kurallar katı
Konuyu açan @Emre Ozansoy ‘du, yine saniyesinde açtığı içindirEn azından o konuya açıklama twitini atabilirdiniz onu bile yapmamışsınız
Valla @serhatt böyle ṣeyler paylaṣmıyor en azından
Serhat bacım öyledir bir şey yapmak istedi mi imam nikahı kıyar sabaha memnun kalmazsa boşar sonra hülle yapar ertesi gün başkasıyla nikah kıyarAhlaklı bir insanım ben.
Kraliçe mi?Konusunu bile açmamışsınız kraliçenizin. @Yakamoz-Asi nereden bilsin, sanki bizim gibi takip mi ediyor yarışmayıHa aslında görmediği daha iyi olmuştu o da ayrı mesele tabii ama zorla gözüne soktun adamın maalesef@baron
Tarz meselesi.Serhat bacım öyledir bir şey yapmak istedi mi imam nikahı kıyar sabaha memnun kalmazsa boşar sonra hülle yapar ertesi gün başkasıyla nikah kıyar
Şampiyon olunca açarsınKraliçe mi?Kayda değer birisi olmasa da konsept konusunda belirtildi, fazlasına gerek yok.
Ne şampiyonu, şampiyonunuz Yiğit Dikmen.Şampiyon olunca açarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?