28 Yaşında olmasına rağmen Brezilya Milii Takımında 40'ı geçik forma giyen,Avrupa'da Man. City ve Shaktar gibi takımların formasını giyen,Galatasaray kariyerine attığı inanılmaz golle Başlayan Elano Blumer
diyorsun elanonun hangi takımlarda oynadığını kaç kez milli oldunu söylüyorsun bu geçmiş değilde neGeçmişie değil,bugünlere ve geleceğe bakıyoruz.
anket yanlış elanomu dos santos mu olacaktı 😉
alex kaç senedir süperligde var olan bir oyuncu elano ise yeni geldi buna en uygun kişi dos santos olurdu 😉Ne alaka :locked:
alex kaç senedir süperligde var olan bir oyuncu elano ise yeni geldi buna en uygun kişi dos santos olurdu 😉
Ben sizinle hep birebir uğraşıcam heralde.Mesajlarda ne yazıldığına bak ondan sonra cevap verBerk bana diyor ki Alex'te milli takımda oynadı.Ben diyorum hani şimdi oynuyor mu,Elano oynuyor diyorum.Bugün ve Gelecekten kastım buydudiyorsun elanonun hangi takımlarda oynadığını kaç kez milli oldunu söylüyorsun bu geçmiş değilde ne
Alex'in yaşı itibariyle Brezilya milli takımında oynamaması normal. 2 sene sonra Elano'da oynamayacak.
Ona bakarsanız İspanya'da Raul milli takımda değil şuan ama bu onun Llorente veya Güiza'dan daha kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez.