Alex mi, Elano mu ?

Alex mi Elano mu ?

• Alex

Oy: 9 52.9%
  • Elano

Oy: 8 47.1%

• Kullanılan toplam oy
    17
28 Yaşında olmasına rağmen Brezilya Milii Takımında 40'ı geçik forma giyen,Avrupa'da Man. City ve Shaktar gibi takımların formasını giyen,Galatasaray kariyerine attığı inanılmaz golle Başlayan Elano Blumer

28 Yaşında olmasına rağmen Brezilya Milii Takımında 40'ı geçik forma giyen,Avrupa'da Man. City ve Shaktar gibi takımların formasını giyen,Galatasaray kariyerine attığı inanılmaz golle Başlayan Elano Blumer

Çok duygusalsın Alex milli takımda oynamadı mı ?

Milli Takım : 68 maç - 28 gol

Alex Fenerbahçe'ye gelmeden önce Milli takımdan ayrıldı ayrıca Elano Dunga'nın değişik fikirleri sayesinde milli takıma seçilmiştir ama boşver kalkıpta Elano Alex'den daha iyidir diyen birinede laf anlatmak zor oluyor

diyorsun elanonun hangi takımlarda oynadığını kaç kez milli oldunu söylüyorsun bu geçmiş değilde ne
Ben sizinle hep birebir uğraşıcam heralde.Mesajlarda ne yazıldığına bak ondan sonra cevap verBerk bana diyor ki Alex'te milli takımda oynadı.Ben diyorum hani şimdi oynuyor mu,Elano oynuyor diyorum.Bugün ve Gelecekten kastım buydu

Alex'in yaşı itibariyle Brezilya milli takımında oynamaması normal. 2 sene sonra Elano'da oynamayacak.
Ona bakarsanız İspanya'da Raul milli takımda değil şuan ama bu onun Llorente veya Güiza'dan daha kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez.

Alex'in yaşı itibariyle Brezilya milli takımında oynamaması normal. 2 sene sonra Elano'da oynamayacak.
Ona bakarsanız İspanya'da Raul milli takımda değil şuan ama bu onun Llorente veya Güiza'dan daha kötü bir oyuncu olduğu anlamına gelmez.

budur :U hazır Doğan yokken bastıralım Ozan :F