Kerem Bürsin'in oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek.O kadar olmuş mu be Kanal D için.
atv'de Şahin Tepesi,8.Gün tutmadı başka hangisi tutmayan.
En son Beş Kardeş dizisini yapmış Kanal D'ye.
Kerem Bürsin'in oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek.O kadar olmuş mu be Kanal D için.
atv'de Şahin Tepesi,8.Gün tutmadı başka hangisi tutmayan.
Unutmuşum ama ona pek tutmadı da denilmez ya 20 bölüm gitmişti yine o.Kerem Bürsin'in oynadığı Bu Şehir Arkandan Gelecek.
En son Beş Kardeş dizisini yapmış Kanal D'ye.
Zar zor devam etmişti.Unutmuşum ama ona pek tutmadı da denilmez ya 20 bölüm gitmişti yine o.
Ohoo Beş Kardeş baya eski değil mi bence artık Kanal D'ye dizi yapmanın zamanı gelmiş.![]()
O zamanlar böyle televizyona ilgim olmadığından bilmiyordum sanırım 2017 yapımı o diziZar zor devam etmişti.
Bence de bir dizi yapmalı Kanal D'ye.
O zamanlar böyle televizyona ilgim olmadığından bilmiyordum sanırım 2017 yapımı o dizi
Ne diyeyim bence de.![]()
Ben o ara bir Aşk ve Mavi bir de Bizim Hikaye izliyordum düzenli ama Bizim Hikaye sanırım ondan sonraki sezonda başlamıştı neyse bilmiyorum işte ama gerçekten Kerem ile Leyla yakışmıyordu.Ben ara ara bakmıştım ama bir şey anlamamıştım.Hem Kerem'in partneri Leyla'ydı. Olmamıştı o baştan.
![]()
Ben o ara bir Aşk ve Mavi bir de Bizim Hikaye izliyordum düzenli ama Bizim Hikaye sanırım ondan sonraki sezonda başlamıştı neyse bilmiyorum işte ama gerçekten Kerem ile Leyla yakışmıyordu.![]()
Evet o sezon içinde bittiğini hatırlıyorum.2016'nın sonu yada 2017'nin başında başlamıştı yani Bizim Hikaye'den önce başlayıp bitmişti.O dizide olan Kerem ile Gürkan Uygun'a olmuştu.