Ay Yapım torpili olduktan sonra olurdu. (Bkz. Zemheri, Çarpışma)Aman 30 çok fazla, o kadar olmasın.
Ay Yapım torpili olduktan sonra olurdu. (Bkz. Zemheri, Çarpışma)Aman 30 çok fazla, o kadar olmasın.
Niye olmamış attığımı bilmiyorum da neyse. 27'de olmaz.Burada Kurban pazarlığı mı yapıyoruz ? Orta yolu ben bulayım 27 olur mu?
Aman aman tövbe de olur molur bide.Ay Yapım torpili olduktan sonra olurdu. (Bkz. Zemheri, Çarpışma)
Ne 27'si ya. 28 iyidir 27'den.Burada Kurban pazarlığı mı yapıyoruz ? Orta yolu ben bulayım 27 olur mu?
Daha fazla saçmalamadan bitirelim demiş olabilirler.Bencede 30 ta bitseydi ya
Aa 😱 ben *** yoluna gitti sandıydım acaba nerede yayınlanacakDaha senaryosu yazılıyor onun.
Tek sayı fobin mi var?Niye olmamış attığımı bilmiyorum da neyse. 27'de olmaz.
Aman aman tövbe de olur molur bide.
Daha fazla saçmalamadan bitirelim demiş olabilirler.
Reytingleri iyi olsa yeni sezonda da devam ederdi ama.Zaten bir sezonluk dizi idi de bari 30 ta bitseydi
Aslında yok da hoş değil ama 7 sayısını çok severim. Ama şu bölüm sayısında 0-5 hariç tüm sayılara fobim var.Tek sayı fobin mi var?
Ne biçim açıklama lan bu.Hem var Hem yok.Aslında yok da hoş değil ama 7 sayısını çok severim. Ama şu bölüm sayısında 0-5 hariç tüm sayılara fobim var.
Kendimi nasıl açıklayacağımı pek becerememişim sanırım da aslında her şey tam dediğin gibi.Ne biçim açıklama lan bu.Hem var Hem yok.
Oruç başına vurmuş.Kendimi nasıl açıklayacağımı pek becerememişim sanırım da aslında her şey tam dediğin gibi.
Oruç tutmuyorum.Oruç başına vurmuş.
Hmm, sağlık problemi mi ?Oruç tutmuyorum.
Hayır. Aslında tutmak istiyorum ama neden başlamadığımı ben de bilmiyorum.Hmm, sağlık problemi mi ?
Sahura kaldırmayı mı unuttular ?Hayır. Aslında tutmak istiyorum ama neden başlamadığımı ben de bilmiyorum.
Yok da kaldırsalar kalkabilir miyim emin değilim.Sahura kaldırmayı mı unuttular ?