Halkımız vaktini o diziyle harcayacağına iki saat buzdolabı reklamı izlesin daha iyi.Tutar o dizi, fragman tam izleyicimizin ilgisini çekebilecek bir iş. Haftaya çarşamba en az +6 diyorum.
Halkımız vaktini o diziyle harcayacağına iki saat buzdolabı reklamı izlesin daha iyi.Tutar o dizi, fragman tam izleyicimizin ilgisini çekebilecek bir iş. Haftaya çarşamba en az +6 diyorum.
Maça denk gelmişTutar o dizi, fragman tam izleyicimizin ilgisini çekebilecek bir iş. Haftaya çarşamba en az +6 diyorum.
Bu fragman daha iyi olmuş. İzlenilesi.
Ateş ile ilgili şeyler var enazından. 😂😂😂.
Bu fragmanı çok beğendim diğer fragmanını hiç beğenmemiştim güzel diziye benziyor çarşamba yayınlanırsa tv den izlerim başka gün olursa internetten takip ederim
KeşkeKeşke yayın tarihini de açıklasalardı bu akşam.
Kesinlikle. Belki iyi bir oyuncudur ama bu rolde Adana şiveli ve eski dizisinden ayrılalı az zaman geçmiş birini hayal etmemiştim fazla hatalı ve kolaycı bir kadro seçimi. Hikaye de orijinalindeki gibi değil.Üçüncü fragman da güzel. Özellikle Demet Evgar o yardım gecesinde harika olmuş ama Allah aşkına şu Cihangir Ceyhan olmuş mu hiç ya.Bir türlü sevemedim şu adamı.
Ya bana oyunculuğu da pek iyi gelmiyor. Herhalde oynadığı ilk diziden dolayı hep o karakterdeymiş gibi hissediyorum.Fragman iyi ama salı günü tutunmasına yetecek mi emin değilim. Bu dizi için beklentim biraz daha fazlaydı bir türlü o kıvılcımı göremiyorum.
Kesinlikle. Belki iyi bir oyuncudur ama bu rolde Adana şiveli ve eski dizisinden ayrılalı az zaman geçmiş birini hayal etmemiştim fazla hatalı ve kolaycı bir kadro seçimi. Hikaye de orijinalindeki gibi değil.
Bu adam Adana dizisi çekerken nasıl Ay Yapım'ın radarına girebildi anlayamıyorum gerçekten.Ya bana oyunculuğu da pek iyi gelmiyor. Herhalde oynadığı ilk diziden dolayı hep o karakterdeymiş gibi hissediyorum.Ve niyeyse sevemiyorum sosyal medyanın overrated isimlerinden bence.
Ben bir türlü işte bu dedirtecek bir fragman göremedim. Ay Yapım normalde çok iyi tanıtımlar hazırlar. Niye bu sefer böyle oldu bilmiyorum. Böyle olunca orijinaline de başlama hevesim azalıyor. Her türlü şans vereceğim ama.
Ay Yapım'ı biz gözümüzde çok büyütüyoruz hala.Bu adam Adana dizisi çekerken nasıl Ay Yapım'ın radarına girebildi anlayamıyorum gerçekten.
Yok yok izle ya dönem olduğu ve gerçek olay üzerine kurulduğu için çok etkileyici bir iş. Burada Demet Evgar ve iyi çekilmiş yangın sahneleri ne kadar yeter ki. Nerede Menajerimi Ara fragmanlarında yaşadığım heyecan.
Yok ya her bölüm önemli gelişmeler yaşanıyor. Zaten ilk bölümü izlesen gerisini izlemek için sen acele edersin.Ay Yapım'ı biz gözümüzde çok büyütüyoruz hala.Eski Ay Yapım değil.
Dönem olduğu için ağır akıyordur herhalde diye düşünüyorum bir yandan da.Umarım öyle yavaş bir dizi değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?