Ben buna vermiş miydim ya@Fks14 @Özgür @denizz19 @Angelica @soo @Yiğitt @Aserat @Gizmen @alperuz @slhttnmtl @Gerekli24 @seyfullXh ve diğer izleyiciler...
(Yeni sezonda hangi yeni dizileri izleyeceksiniz anketinde diziye oy verenleri etiketledim. Dizi ile ilgili gönderilerde yer almak isteyen / istemeyen belirtirse düzeltirim.)
Evet vermişsin.Ben buna vermiş miydim ya
Hiç bilmiyorum ama beraber yazan herkes ayrılıyor artık. Benim güvenim tam yine de.Bu arada senarist ilk açıklandığında Burcu Görgün Toptaş tek başına yazmaz demiştim ama öyleymiş. Kuzgun'u Özlem Yılmaz'la birlikte yazmıştı umarım tek başına da iyi iş çıkarabilir. Bu ortaklık niye bitmiş ki. @Özgür
Ece-Melek ve Eylem-Sema ikililerinin ayrılmasından sonra o boşluğu doldurabilirlerdi. Aslında kadroyu kurarken hazırcı davrandıkları için beklentim düşmüştü ama fragman ve açıklamalardan sonra merakım yeniden ağır basmaya başladı hayırlısı.Hiç bilmiyorum ama beraber yazan herkes ayrılıyor artık. Benim güvenim tam yine de.
Beni de Demet ve Hazar'ın paylaşımları daha da heyecanlandırdı. Çok güzel şeyler yazmışlar.Ece-Melek ve Eylem-Sema ikililerinin ayrılmasından sonra o boşluğu doldurabilirlerdi. Aslında kadroyu kurarken hazırcı davrandıkları için beklentim düşmüştü ama fragman ve açıklamalardan sonra merakım yeniden ağır basmaya başladı hayırlısı.
bi kaç bölüm bakıp göz atarım bunada...Ben buna vermiş miydim ya
Ne ara verdim Herhalde Demet Evgar görünce belki izlerim dedim herhaldeEvet vermişsin.
Yeni Sezonda Hangi Yeni Dizileri İzleyeceksiniz?
2020-21 sezonunun başlamasına az bir süre kaldı. Koronavirüs tehlikesine rağmen kanallar birbirinden iddialı yapımlar hazırlıklarını sürdürürken soralım istedik: Siz bu sezonda hangi yeni dizileri izleyeceksiniz? Oylarınızı bekliyoruz. (Kadrosundan en az üç oyuncunun belli olduğu diziler...fav10.net
Daha farklı bir tanıtım beklerdim, ama şimdilik bununla idare etmemiz gerekiyor sanırım. Asıl tanıtımlar için de Cihangir'in Çukur'da ölmesini bekleyeceğiz.
Dilan güzel duruyor tanıtımda. Merakla bekliyorum diziyi.
Cihangir cukurda bu hafta òlücek son bolumu bu hafta alev alevde cekimleri yapildi cihangirinDaha farklı bir tanıtım beklerdim, ama şimdilik bununla idare etmemiz gerekiyor sanırım. Asıl tanıtımlar için de Cihangir'in Çukur'da ölmesini bekleyeceğiz.
Dilan güzel duruyor tanıtımda. Merakla bekliyorum diziyi.
Salı günü Şeref Sözü olacak gibi. Çarşamba olursa Zemheri gibi gidebilir.Kadro iyi, bakalım salı mı çarşamba mı perşembe mi olacak...
Benim tahminim çarşamba çünkü salı menajer var kardeş yapım ve daha önemlisi Masumlar Apartmanı var, edho da gelecek... Perşembe de MD VE BZÇ var...
Bu dizi harcanacak diye hissediyorum, yanılırım umarım.
Bu ekipten boş iş çıkmaz diyorum bekleyip görelim.Bu dizi harcanacak diye hissediyorum, yanılırım umarım.
Salı olmalı bu dizi... Menajerimi Ara olsun cumartesi, bu dizi olsun salı...Bu ekipten boş iş çıkmaz diyorum bekleyip görelim.
Çarşamba olsun belki Sadakatsiz tutmaz.Salı olmalı bu dizi... Menajerimi Ara olsun cumartesi, bu dizi olsun salı...
Tutar o dizi, fragman tam izleyicimizin ilgisini çekebilecek bir iş. Haftaya çarşamba en az +6 diyorum.Çarşamba olsun belki Sadakatsiz tutmaz.