AlemTo'nun Geri Dönüş Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@takas'a sormuşsun ama ben çok beğendim avatarını Aamir Khan'ı bende çok severim :) buarada hoşgeldin @AlemTo
@KayıpSehir Hoşbulduk ):

- - - Ekleme - - -

dünden beri konuya bakıyon hele şükür mesaj yazdın neye bakıyodun o kadar merak ettim :D

- - - Ekleme - - -

tanımıyorum aga
Hacı son zamanlarda en tat aldığım bir film izledim bende orada tanıdım :D.Ghajini diye bir film tam 3 saat kusur süresi ama izle pişman olmazsın ,mükemmel ):

bolywood un en çok kazanan oyuncu ve yönetmeniymiş :D

hint filmi galiba bi arkadaşım daha hint filmleri önermişti kesin izlicem aga o dediğini bi prison break ı izlicem :D

hint filmi galiba bi arkadaşım daha hint filmleri önermişti kesin izlicem aga o dediğini bi prison break ı izlicem :D

2012 Yazın sabaha kadar seyrediyordum Prison Breakı :D.Ghajini bir adım daha önde Prison Breaka göre):.3 Saat kusur süresi var Ghajinin ama seyret bak çok güzel ):.

2012 Yazın sabaha kadar seyrediyordum Prison Breakı :D.Ghajini bir adım daha önde Prison Breaka göre):.3 Saat kusur süresi var Ghajinin ama seyret bak çok güzel ):.

prison break tan güzel diyosan harbi fena bişeydir çünkü sen break ı baya seviyodun :D izlerim kesin :D

Aamir Khan'nın Yerdeki Yıldızlar adlı projeside çok güzel hem yönetip hemde oynamıştı :)

aga yanlışlıkla dislike attım ya :(

- - - Ekleme - - -

çd irrite etme beni lan :D