Alem Buysa Kral Muhteşem Yüzyıl

konumda kimse kötülenmemiş @7 deki @çocuklarduymasın ın mesajına kadar konuda vadinin adı yok my reytingleri konusuna vadi karıştırmaktaki mantık ne hiç anlamış değilim
birilerini kötülemek istesem dün konu açtım 3 dizinin tüm seozxnalrının reytinglerini kapsıyordu
ona misilleme farkl ıreyting şirtketlerinde farklı zamanalrdaki reytinglerink onusu açşıldı onu beğenip buna kimsa laf edemez
karalama amacı gütsem vir sürü konum kilitlenirdi ama heps isapasağlam maşallah

:up::up::up: @OzaN bu müstesna konuyu atlamışsın

2 dizisiyi de takip ediyorum ama Muhteşem Yüzyıl daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bu 2 diziyi karşılaştırmak mantıksız biri Tarihi dizi diğeri aksiyon dizisi....

2 dizisiyi de takip ediyorum ama Muhteşem Yüzyıl daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama bu 2 diziyi karşılaştırmak mantıksız biri Tarihi dizi diğeri aksiyon dizisi....

karşılaştırma yok zten konuda üyeler gene konuyu aynı yere getirmiş malesef

Muhteşem gerçektende başarılı gelişmeler sağlıyor

Fena sayılmaz mı ?
asıl kahraman o da, pek gündemde durmayan kahramanlardan

zaten mantıklı olan da my nin 1.olamsı
adamalrın anlattığı devletin toprakalrında 30 devlet kurulmuış insanlar geçmişini merak ediyor

- - - Ekleme - - -

öbgz emin adımalrla ilerliyor daha fazla ülkeye satılınca daha da izlenir ezel ve fgsn gibi bittikten sonra artışa geçebilir

Aynen, bitttikten sonra daha geniş sahalara yayılır dizi

zaten my konusu itibariyle çok dikkat çekici, osmanlının en zirve yılları

dizinin başarısı resmi reyting ölçümleri ile devam ediyor

75"Velikolepnii vek"ÄÎÌÀØÍÈÉ" height="30" width="52" src="/media/logos/reports/dom.bmp">Sat3
@Almila @yatutarsa @Forumdash

Son düzenleme:

my gen haftalıkalrda iyi gitmiş lsitelerin eğlence-yarışma-tartışma prograsmı-filmleri de kapsadığını düşünürsek lis
teler arnavutluk ve macaristandan
@yatutarsa @mrt-06 @Fks14 @Forumdash
bbu da arap emirliklerinden @yakup09 yayınlanan 2 türk dizisinden öbgz 5. kuzey 14.haftalıkta burada da tüm proıgrmalr dahil

. @xemrexxx bide şunlari en azından paintle işaretlesen